Reddit Dubsmash firmasını bünyesine kattı

Reddit Dubsmash

Popüler topluluk platformu Reddit Dubsmash firmasını bünyesine kattığını resmen açıkladı. Reddit’in bu hamlesi çok konuşulacak.

Reddit bugün, popüler bir kısa form video sosyal platformu olan Dubsmash’i satın aldığını duyurdu. Satın alma işleminden sonra Dubsmash, Reddit bünyesinde kendi varlığı ve markası olarak işletilecek.

Dubsmash, güvenilir içerik oluşturucu araçları geliştirmeye, yeterince temsil edilmeyen topluluklar için güvenli ve samimi bir platform oluşturmaya ve gelecek nesil kültürel öncülerin geçim kaynaklarını büyütmeleri ve genişletmeleri için yollar sunmaya odaklanmaya devam edeceğini belirtti.

Bu satın alma sayesinde Reddit, videoya olan odağını artırıyor. Reddit, Dubsmash’ın araçlarından ve teknolojisinden hızla büyüyen kullanıcı tabanında yararlanacak. Dubsmash, Reddit’e aşağıdaki iki temel gücü getirecek.

Twitter Instagram ve Snapchat paylaşımlarını açtı

Birincisi, Dubsmash’ın misyonu sosyal platformlar arasında benzersizdir ve Reddit’in topluluk ve dünyadaki herkese ait olma misyonuyla uyumludur. Reddit, İnternet’te başka hiçbir yerde görmeyeceğiniz içerikler için bir yer olduğu gibi, Dubsmash de sosyal medyada yeterince temsil edilmeyen içerik oluşturucular ve kullanıcılar için hoş bir platform sağlar.

İkinci olarak, Dubsmash’in yenilikçi video oluşturma araçlarını Reddit’e entegre edeceğiz, bu da Reddit’in kendi içerik oluşturucularının kendilerini topluluklarımıza özgü orijinal ve otantik yollarla ifade etmelerini sağlayacak.

Reddit Dubsmash

Reddit CEO’su Steve Huffman, “Hem Reddit hem de Dubsmash, toplulukların nasıl bir araya geldiği konusunda köklü bir saygıyı paylaşıyor. Dubsmash, az temsil edilen içerik oluşturucuları yükseltirken Reddit, binlerce farklı konu ve tutku arasında bir topluluk ve aidiyet duygusu geliştiriyor. Misyonlarımızın birbiriyle yakından uyumlu olduğu ve topluluk odaklı platformlarımızın bir arada var olabileceği ve birbirimizden öğrendikçe büyüyebileceği açık.” ifadelerini kullandı.

Dubsmash Başkanı Suchit Dash, “Dubsmash’i inşa etme yıllarımızda videonun yaratıcılığı nasıl ateşleyebileceğini, etkileşimlerin kilidini nasıl açabileceğini ve topluluklar içindeki bağlantıları nasıl derinleştirebileceğini öğrendik. Kullanıcılarımıza ve şimdi de Reddit kullanıcılarına sınıfının en iyisi video ürünlerini sunma yolculuğumuza devam etmek istiyoruz. Reddit’in büyüyen Dubsmash topluluğumuzda öncülük ettiği bir şey olan ilgi alanları ve konular etrafında içerik oluşturucuları bir araya getirme fikrine inanıyoruz.” dedi.