Reddit, yıllarca devam eden bazı sohbetleri kaldırıyor

Reddit, finans dünyasına hızlı giriş yaptı!

Reddit geçtiğimiz günlerde platformda yaşanan çökme sorunları nedeniyle gündeme oturdu. Şimdi ise farklı bir durum söz konusu. İşte tüm detaylar.

Reddit arkadaşlarınızla sohbet ettiğiniz güzel anılarınız varsa, arşivlerinizi kontrol etmek isteyebilirsiniz. Reddit, 2023’ten önceki tüm sohbetleri ve mesajları kaldırdığına dair kullanıcı raporlarını onayladı. Sosyal sitenin Haziran ayında açıkladığı gibi, yeni bir sohbet mimarisine geçiyor ve eski mesajları silmenin yeni mimariye “sorunsuz ve hızlı geçiş” sağlayacağına inanıyor. Değişiklik 30 Haziran’da yürürlüğe girdi, ancak birçok kullanıcı yalnızca günler sonra fark etti. Mashable, bu mesajlardan bazılarını kurtarmanın bir yolu olabileceğini söylüyor. Hesap verilerini çevrimiçi bir form aracılığıyla Reddit’ten talep edebilirsiniz ve gelen arşiv 2023’ten önceki konuşmaları da içerebilir.

Reddit bu uygulamanın fişini çekiyor

Platform, yaşanan kesinti ile gündemdeydi ve kullanıcılar hala bunu aşmış değil.  Hareket aynı zamanda platformun daha geniş bir tepkiyle karşı karşıya kalmasıyla birlikte geliyor. Çok sayıda subreddit, Apollo gibi üçüncü taraf uygulamalarının aktif kalmasını elverişsiz hale getiren yeni politikaları protesto etmek için günlerce süren bir protesto gerçekleştirdi. O zamandan beri, kullanıcılar ve moderatörler karşı koymak için çeşitli eylemlerde bulundular.

Daha yakın bir zamanda platform, mevcut madeni para sistemini aşamalı olarak kaldıracağını söyledi. Artık yeni madeni para satın alamazsınız ve tüm ödüller ve madeni paralar 12 Eylül’den sonra ortadan kalkacak. Platform, mevcut yaklaşımın “karmaşaya” yol açtığını ve bazılarının o kadar da değerli olmadığına inandıkları içerik sağladığını söylüyor.

Predator BiFrost Radeon RX 7600 ile oyun potansiyelinizi açığa çıkarın