Realme yeni telefon duyurusu ile herkesi şaşırttı

fwe ew 1

Çinli teknoloji şirketi Realme tarafından duyurusu yapılan yeni akıllı telefon modeli kafalarda soru işaretleri bıraktı.

Realme yeni telefon duyurusu ile herkesi şaşırttı. Realme, dün popüler film serisi Transformers’ın yeni filmi Rise of the Beasts ile ortaklaşa çalışarak Realme GT Neo 5 SE için yeni bir renk seçeneği sunacağını duyurdu. Bu renk seçeneği artık resmi olarak duyuruldu, ancak bu renk seçeneğinde beklenen özel bir yön bulunmuyor.

fwe ew

Yeni renk seçeneği “Holy White Phantom” olarak adlandırılıyor. Ancak bu renk seçeneği Transformers filmiyle hiçbir ilgisi olmayan bir seçenek.

Şirket, bu yeni renk seçeneğini, film fragmanından alınan bir video parçası ile tanıttı. Bu tanıtım videosunda, Autobot casusu Mirage, mavi detayları olan gümüş renkli 1993 Porsche 911 Carrera RS 3.8 – 964 model olarak gösterilmiş. Fakat arabayla telefon arasında belirgin bir renk uyumu bulunmuyor. Bu durum, ortaklığın son dakikada kararlaştırıldığı izlenimini uyandırıyor ve bu yüzden de özgün bir özelleştirme yapılmamış.

realme 11 pro 2

Realme yeni telefon duyurusu ile herkesi şaşırttı

Realme GT Neo 5 SE için sunulan bu yeni renk seçeneğinin yanı sıra, Realme, Transformers’dan ilham alarak tasarlanan tüm modellere özel bir tema da sunacağını duyurdu. Bu özel tema, telefonun ön siparişe açıldığı 23 Mayıs tarihinde indirilebilir hale gelecek.

Fiyatlandırmaya gelince, Holy White Phantom renk seçeneği, orijinal renk seçeneklerinden olan Final Fantasy ve Polar Black ile aynı fiyat etiketine sahip olacak. Ancak cihazın dört bellek konfigürasyonuyla mı yoksa daha az sayıda konfigürasyonla mı sunulacağı henüz belirsiz.

realme 10 pro

Son olarak, bu modelin özelliklerinden bazıları; Qualcomm Snapdragon 7 Plus Gen 2 yonga seti, 10-bit 1.5K 144Hz OLED ekran, 64MP ana kamera, 5,500mAh batarya ve 100W hızlı şarj desteği. Çin’deki Redmi Note 12 Turbo (Poco F5) ile rekabet halinde olan bu model, küresel pazarda henüz yerini almadı. Realme yeni telefon duyurusu ile herkesi şaşırttı.

Samsung OLED TV işine geri dönüyor