Realme, 20 Mayıs’ta Watch 2 Pro, Buds 2, Bluetooth hoparlörü ve daha fazlasını piyasaya sürecek

Realme, 20 Mayıs'ta Watch 2 Pro, Buds 2, Bluetooth hoparlörü ve daha fazlasını piyasaya sürecek

Geçen ay Realme, Watch 2, Buds Q2, Watch S Masters sürümü ve diğer bazı akıllı ürünlerin piyasaya sürüldüğü AIoT Grand Launch Season 3 etiketli bir etkinlik düzenledi.

Çinli şirket şimdi AIoT Sports Launch adlı ve neredeyse 20 Mayıs’ta yapılması planlanan benzer bir etkinliğe işaret eden başka bir poster yayınladı. Adından da anlaşılacağı gibi, etkinlik Çinli teknoloji devinin dört farklı spor odaklı ürünü piyasaya sürdüğü bir güne sahiplik yapacak. Açıklanması beklenen ürünler arasında, geçen ay Malezya’da piyasaya sürülen Watch 2’ye göre muhtemelen daha yüksek bir model olan Realme Watch 2 Pro yer alıyor. Watch 2 Pro, Ocak ayında realme Link uygulamasının kaynak kodunda Watch 2 ile birlikte görüldü. Pro modeli, Şubat ayında FCC tarafından eşit derecede onaylandı. Belki de Realme, geçen ay Watch 2 ile birlikte saati piyasaya sürmeyerek en iyisini sona saklıyor.

Realme, 20 Mayıs'ta Watch 2 Pro, Buds 2, Bluetooth hoparlörü ve daha fazlasını piyasaya sürecek

Ayrıca şirket, Buds Wireless 2, Buds Wireless 2 Neo ve son olarak realme Pocket Bluetooth Speaker’ı piyasaya sürecek. Saat egzersiz programınızı takip edecek ve kullanıcının fitness düzeyini ve ilerlemesini izleyecek. Kablosuz kulaklıklar ve Bluetooth Hoparlör, egzersiz sırasında kullanıcıyı eğlendirmek için tasarlanmış. Kulaklıklar, terden zarar görme korkusu olmadan egzersiz programı sırasında kullanıma uygun hale getirecek bir düzeyde su geçirmezlik derecesine sahip. Realme Watch 2 Pro için daha önceki FCC listesi, vanilya kuaklıkların 2’deki 315mAh hücreye karşı 390mAh’lik bir bataryaya sahip olabileceğini gösteriyor.

ASUS Zenfone 8 serisi ilk yazılım güncellemesini aldı