Poco M3 Pro 5G tasarımı resmen onaylandı, ana kamera 48 MP sensöre sahip olacak

Poco M3 Pro 5G tasarımı resmen onaylandı, ana kamera 48 MP sensöre sahip olacak

Poco M3 Pro 5G tasarımını resmen onaylandı. Tasarım, bir hafta önce gördüğümüz sızdırılmış renderlarla eşleşiyor. Kamera adası, vanilya M3’teki gibi cihazın sol üst köşesinde olacak.

Beklenen cihazın lansmanı çok yakında gerçekleşecek. Akıllı telefonun 19 Mayıs’ta resmiyet kazanması planlanıyor. Son zamanlarda Poco M3 Pro 5G’nin görselleri çevrimiçi olarak ortaya çıktı. Şimdi şirket, sızdırılan render ile aynı olan M3 Pro 5G tasarımını doğrulamak için tweet attı. Tweet’te ayrıca cihazın 8.92 mm kalınlığında ve 190 gram ağırlığında olduğu belirtildi. Poco M3 Pro 5G için kamera adası, sırtın geri kalanından farklı bir yüzeye sahip ve bu da kendisini öne çıkarıyor. Büyük “POCO” logosu da göze çarpıyor ve şirket bu tasarımla o kadar gurur duyuyor ki, altına daha küçük bir “Poco tarafından tasarlanmış” logosu yerleştirilmiş.

Poco M3 Pro 5G tasarımı resmen onaylandı, ana kamera 48 MP sensöre sahip olacak

Görüntüye daha yakından bakarken, ana kameranın tıpkı vanilya modelinde olduğu gibi 48 MP sensöre sahip olması dikkat çekiyor. Diğer iki modül hakkında henüz bir bilgi yok.  (vanilyada 2 MP modüller karşımıza çıkabilir) Ancak onaylanan tasarımda bazı ek donanımlar var gibi görünüyor. Bunun dışında Poco M3 Pro 5G, kimlik doğrulama için yana monte edilmiş bir parmak izi tarayıcıya sahip. Alakalı resimler siyah bir renk çeşidini sergiliyor, ancak önceki sızıntılardan dolayı cihazın mavi ve sarı renk seçenekleriyle de satışa sunulacağını biliyoruz. Poco M3 Pro 5G 8.92 mm kalınlığında olacak ve kamera adası arka tarafla neredeyse aynı hizada görünüyor. Telefon 190 gram ağırlığında olacak. Şirketin açıkladığı önceki ayrıntılar arasında 90 Hz 6.5 ”1080p + ekran, 18W hızlı şarjlı 5.000 mAh pil ve Dimensity 700 yonga seti bulunuyor. Telefon büyük olasılıkla yeniden yapılandırılmış bir Redmi Note 10 5G. Açıklamanın tamamı bu Çarşamba (19 Mayıs) için ayarlandı, öğlen canlı olarak yayınlanacak.

ASUS Zenfone 8 serisi ilk yazılım güncellemesini aldı