realme şimdi klima pazarına giriyor olabilir

reaa

realme , ses, akıllı TV, IoT, dizüstü bilgisayarlar, elektrikli süpürgeler ve çok daha fazlasına genişledikten sonra şimdi klima pazarına giriyor olabilir.

realme firmasının kendi IOT kategorisi altında şirket web sitesinin kod temeli yeni bir ‘klima kontrolü’ dizesi görüldü. Bu şirketin gelecek planları için de yeni bilgiler getirdi. Şirketin klima ve daha sonra beyaz eşya gibi çok daha fazla ürün için de hazırlık yaptığı söylendi.

Ne yazık ki, listeleme, ürünün herhangi bir donanım özelliğini veya bu konuda başka bir şey göstermiyor. Ancak yine de, bir telefon aracılığıyla kontrolleri desteklemek gibi çeşitli akıllı ev özellikleriyle gelebileceğini tahmin edebiliriz.

realme

Söz konusu klimanın ne zaman piyasaya çıkacağına dair de bir bilgi yok. Her ne kadar realme’nin çok yakında düşünüleceğinden emin olsak da, görünüşe göre web sitesinde bununla ilgili ayrıntılar kısa süre içinde gelecek.

realme Çinli bir akıllı telefon üreticisi ve BBK Electronics’in bir yan kuruluşu. Sky Li tarafından 2018 yılında kuruldu. Şirket başarısını öncelikle akıllı telefonlardan elde ederken, şimdi dizüstü bilgisayarlar ve kulaklıklar gibi başka ürünler de sunuyor. Akıllı ev pazarına bile giriş yaptı. Şirket orta asya pazarından başlayarak tüm kıtalara yayılmış durumda, şu an için Xiaomi kadar popüler olmasa da firma uygun fiyat politikası ile her geçen zaman pazar payını artırıyor. Bakalım süreç bize neler gösterecek.

Huawei AppGallery, Snoop’u piyasaya sürdü