Cowboy Bebop dizisi için fragman geldi!

Cowboy Bebop dizisi için fragman geldi!

Netflix’in canlı aksiyon yapımı Cowboy Bebop serisinin resmi fragmanı sonunda geldi. Yıldızlar John Cho, Daniella Pineda ve Mustafa Shakir’in yer aldığı canlı bir geri sayım etkinliği sırasında yayınlanan fragman, efsanevi anime serisinin merakla beklenen uyarlamasından neler bekleyebileceğimize bir başka bakış sunuyor. İşte detaylar.

Cowboy Bebop, 19 Kasım’da Netflix’e geliyor. O zamana kadar da resmi fragman yayınlandı. Netflix son dönemlerde anime yapımlarına oldukça yöneldi diyebiliriz. Şirket animeden uyarlanan yapımlara öncelik veriyor. Bu bağlamda en çok sevilen animelerden biri olan Cowboy Bebop da canlı aksiyon versiyonuyla sevenleriyle buluşacak. Fragman, Bebop’un güvertesinde dururken, eski arkadaşı Anna ile bugünlerde neler yaptığı hakkında konuşmasıyla başlıyor. Fragmanda Spike’ın bir gangster olarak eski hayatından sahneler, yeni ortağı Jet ve Bebop hayranlarını çıldırtan bir su birikintisindeki yansımanın karamsar bir görüntüsüyle karşılaşıyoruz.

Cowboy Bebop dizisi için fragman geldi!

Cowboy Bebop fragmanı, Netflix’in geçen hafta bir teaser videosunda gösterdiği anime sevenlerin ilgisini çekecek sahnelerle dolu. Animeden uyarlanan sahneler yapım için mükemmel bir şekilde güncellenmiş. Canlı aksiyon CowboyBebop duyurusundan çıkan en büyük ve en keyifli sürprizlerden biri, animenin orijinal bestecisi Yoko Kanno’nun gösteri için yeni müzikler sağlamak üzere yapıma geri dönmesi. Anime serisi oldukça sevilen yapım canlı aksiyon versiyonuyla da aynı ilgili toplayacak mı bekleyip göreceğiz. Önümüzdeki ay bu zamanlarda yapım yayınlanmış olacak.

AMD, önümüzdeki ay yenilenmiş Zen 3 Ryzen CPU üretimine başlayacak