Realme Pad, ince ve hafif tasarımıyla 9 Eylül’de geliyor

Realme Pad, ince ve hafif tasarımıyla 9 Eylül'de geliyor

İlk olarak Haziran ayında duyurulan Realme Pad, 9 Eylül’de resmi olarak tanıtılacak. Aynı gün şirket 8i ve 8s 5G’yi tanıtacak. İşte detaylar.

Realme Pad sadece 6.9 mm kalınlığında olacak. Ayrıca merakla beklenen ürün hafif bir tasarımla karşımıza çıkacak. “Realme ayrıca, ilk tabletinin “sinema düzeyinde tam ölçekli bir görsel-işitsel deneyim, birinci sınıf ses kalitesi, harika bir ekran, şaşırtıcı bir e-okuma deneyimi sunacağını ve göz dostu olacağını” söylüyor. Şirket yeni ürünüyle daha hafif bir tasarımla daha rahat bir deneyim sunacağını iddia ediyor.

Realme Pad, ince ve hafif tasarımıyla 9 Eylül'de geliyor

Realme, Realme Pad’in pil boyutunu açıklamamış olsa da, hücrenin tam gün dayanıklılığa sahip olacağını iddia ediyor. Tablet ayrıca hızlı şarjı da destekleyecek. Ancak bunlar hakkında henüz hiç bir detay açıklanmış değil. Realme henüz Realme Pad herhangi bir teknik özelliğini resmi olarak açıklamadı. Ancak Geekbench sayesinde cihazın bir Helio G80 SoC, Android 11 ve 4GB RAM ile geleceğini biliyoruz. Ayrıca 64 GB depolama alanına sahip 6 GB RAM modelinin söylentilerini de duyuldu. Realme Pad’in geri kalan söylenti özellikleri arasında 10.4″ ekran, iki adet 8MP kamera (her biri ön ve arkada), bir microSD kart yuvası, 7.100 mAh pil, USB-C bağlantı noktası bulunuyıor. Cihaz iki renk seçeneği ile gelecek: Gri ve Altın. Realme, 5 Eylül’de tablet hakkında daha fazla bilgi vermeyi vaat ettiği web sitesinde Realme Pad için bir tanıtım sayfası oluşturdu.

Yazıcılardan üretilen etler sofralara geliyor: Gelecekte çok ucuz olacak