Realme Narzo 53 özellikleri ile dengeleri değiştirecek

narzo 2

Akıllı telefon dünyasının önemli isimlerinden biri olan Realme, yakın zamanda Narzo N53 modelini tanıtacak.

Realme Narzo 53 özellikleri ile dengeleri değiştirecek. Realme, 18 Mayıs’ta Hindistan’da Narzo N53 adlı yeni akıllı telefonunu tanıtacağını duyurdu. Lansman öncesi, yaklaşan cihazın mikro sitesi, telefonun bazı önemli özelliklerini bizlere gösterdi. Zaten telefonun arka panel tasarımına dair bir fikrimiz vardı. Bu cihaz, Realme’nin en ince akıllı telefonu olarak tanıtılıyor.

narzo 1

Son yayınladıkları duyuruya göre, Realme Narzo N53, 5.000 mAh’lik bir batarya ile güçlendirilecek ve USB-C portu üzerinden 33W hızlı şarj özelliğini destekleyecek. Şarjın yarıya kadar dolması sadece 34 dakika alacak. Telefon, aşırı sıcaklıklara karşı koruma özelliğine de sahip olacak. Yakında çıkacak olan bu cihazın, ikincil bir lens ve bir LED flaşla birlikte 50MP birincil kamera özelliğine sahip olduğu, duyurularında belirtilmiş.

narzo 2

Realme Narzo 53 özellikleri ile dengeleri değiştirecek

Daha önceki duyurulara bakacak olursak, Narzo N53, eski nesil iPhone Pro modellerine benzer bir tasarım sergileyecek. Arka panelin, Altın filament kaplaması ve California Sunshine tasarımına sahip olduğu söyleniyor. Ses açma ve kapatma düğmeleri ile güç düğmesi cihazın sağ tarafında konumlandırılmış ve ayrıca güç düğmesi parmak izi tarayıcı olarak da işlev görecek. Ön tarafta, cihazın su damlası şeklinde bir çentik tasarımına sahip olduğu belirtilmiş. Realme Narzo N53’nün kalınlığı ise sadece 7,49 mm olacak.

narzo

Realme N53’ün diğer önemli özellikleri henüz açıklanmadı. Ancak sızıntılar, telefonun 4GB + 64GB ve 6GB + 128GB RAM ve depolama seçenekleriyle sunulacağını gösteriyor. Ayrıca, 16GB’a kadar dinamik sanal RAM özelliği de bulunacak. Yakında çıkacak olan bu cihazın, Altın ve Siyah renk seçeneklerine sahip olacağı düşünülüyor.

Realme’nin lansman etkinliği öncesinde Narzo N53 ile ilgili daha fazla bilgiyi bizlerle paylaşması bekleniyor. Realme Narzo 53 özellikleri ile dengeleri değiştirecek.

Apple yeni MacBook modelleri için kararsız