Oppo Android güncellemesi konusunda işi bir adım daha ileriye taşıyor

Yeni Android virüsü

Çinli teknoloji şirketi Oppo, güncelleme konusunda rakiplerinin önünde yol almaya devam ediyor.

Oppo Android güncellemesi konusunda işi bir adım daha ileriye taşıyor. Oppo, geniş akıllı telefon yelpazesine sahip bir marka olarak öne çıkıyor ve tüm uygun modelleri güncelleme konusunda yoğun çaba sarf ediyor. ColorOS’un en son sürümü, çoğu amiral gemisi ve bütçe dostu modelde zaten kullanıma sunulmuş durumda. Mayıs güncelleme takvimi ile bu süreç devam etmekte. Bu takvim, Oppo A77 ve A57’nin Android 13 tabanlı ColorOS 13 güncellemesini alacak sonraki cihazlar olduğunu belirtiyor.

Yeni Android virüsü

Oppo, ColorOS 13 güncellemesinin Mayıs ayında Hindistan’daki Oppo A77 ve A57 akıllı telefonlarına dağıtılacağını kısa bir süre önce duyurdu. Güncelleme aşamalı olarak yayımlanacak ve ilk grup cihazlar 27 Mayıs’ta güncellemeyi alacak. Bu telefonlar, 2022 yılında piyasaya sürüldü ve ColorOS 12 ile birlikte geldi. Ancak, marka tarafından verilen takvimin yaklaşık olduğunu ve modele bağlı olarak değişebileceğini belirtmek gerekiyor.

Yeni Android virüsü

Oppo Android güncellemesi konusunda işi bir adım daha ileriye taşıyor

Marka, ColorOS 13 güncellemesinin bu ay birçok telefona zaten dağıtıldığını da doğruladı. Bu cihazlar arasında Oppo Find X2, Reno8 Pro, Reno8, Reno7 Pro, Reno7, Reno6 Pro, F19, K10 5G, K10, A96 ve daha fazlası bulunuyor.

Google Android uygulaması arama geçmişiyle ilgili yeni özellik getirdi

Oppo, yeni amiral gemisi ve bütçe modellerinin çoğuna kararlı Android 13 güncellemelerini dağıtmış olmasının yanı sıra, önemli sayıda eski telefonu da güncellemeyi planlıyor. Özellikle, Android 14 Beta 1’in Oppo Find N2 Flip için halihazırda mevcut olduğunu belirtmek gerekiyor. Bu, beta programının yakın bir zamanda diğer akıllı telefonlara da genişletileceğinin bir göstergesi. Oppo Android güncellemesi konusunda işi bir adım daha ileriye taşıyor.

Apple teknoloji üssü için yeni adresini belirledi