Realme GT7 Pro Hakkında İlk Detaylar Gelmeye Başladı

Realme GT7 Pro

Bu yıl bitmeden kullanıcılarla buluşması beklenen Realme GT7 Pro’nun teknik özellikleri hakkında ilk detaylar ortaya çıkmaya başladı.

Yeni amiral gemisi akıllı telefonu Realme GT6’yı kısa süre önce piyasaya süren Realme, daha şimdiden bir sonraki amiral gemisi üzerinde çalışmaya başlamış durumda. Son dönemde akıllı telefon pazarındaki varlığını çok daha güçlendirmiş olan şirket, yeni amiral gemisini çıkarmak için bir yıl beklemeyecek. Şu ana kadar gelen haberler, Realme GT7 Pro’nun bu yıl bitmeden piyasaya sürüleceğini gösteriyor.

Yılın son çeyreğinde piyasaya sürülecek olan Realme GT7 Pro için hazırlıkların hız kazanmasıyla birlikte telefonun teknik özelliklerine dair ilk detaylar da ortaya çıkmaya başladı.

Ekim ayından sonra çıkacak neredeyse tüm amiral gemisi akıllı telefonlar gibi Realme GT7 Pro da Snapdragon 8 Gen 4 yonga setinden güç alacak. Telefonun en üst versiyonunda bu yonga setine 16 GB RAM ile 1 TB dahili depolama alanı eşlik edecek.

Realme GT 6

Hatırlarsanız birkaç hafta önce gelen ilk sızıntıda, Realme GT7 Pro’nun en az 5500 mAh’lık bir bataryaya sahip olacağı öne sürülmüştü. Bu sonbahardan itibaren çıkacak amiral gemisi telefonlarda artık 6000 mAh’lık bataryalar kullanılacağı için GT7 Pro’nun bataryasının da 6000 mAh olabileceği söyleniyordu. Bu tahminler doğru çıktı. Çünkü Digital Chat Station hesabı tarafından paylaşılan yeni bilgiler, telefonun 6000 mAh’lık bir bataryaya sahip olacağını doğruluyor. Bu bataryanın şarj hızı ise 100 W olacak.

Realme GT7 Pro, 1.5K çözünürlükte LTPO OLED bir ekrana sahip olacak. Ekranın altında ultrasonik bir parmak izi sensörü bulunacak ki bu da Realme telefonları için bir ilk olacak.

Telefonun üçlü arka kamerasında, 3x optik zoom özelliğine sahip 50 megapiksellik bir telefoto kamera da bulunacak. Telefonun ana lensi de 50 megapiksellik bir sensör kullanacak.

Samsung Galaxy Z Fold6 Resmen Tanıtıldı