Fotoğrafçılıkta Devrim Yaratan vivo X100 Pro Türkiye Geliyor

vivo X100 Pro

Mobil fotoğrafçılıkta devrim yaratacak özelliklere sahip vivo X100 Pro çok yakında Türkiye’deki tüketiciler ile buluşuyor. Profesyonel fotoğrafçılık optik teknolojisinde yeni bir çağın habercisi olan X100 Pro’nun optik özellikleri sayesinde görüntüler çekildikleri alanda sınır tanımıyor.

Akıllı cihaz ve hizmetleri odağına alarak güçlü tasarıma sahip ürünler üreten dünyanın lider teknoloji şirketlerinden vivo, uzun zamandır Türkiye’deki tüketiciler tarafından merakla beklenen ve satışa sunulması talep edilen, mobil fotoğrafçılıkta devrim yaratacak özelliklere sahip amiral gemisi vivo X100 Pro akıllı telefonunu çok yakında Türkiye’de resmen satışa sunacağını açıkladı.

Lider teknoloji şirketi vivo, “Önce Kamera” felsefesi doğrultusunda, optik mükemmellik alanında uzmanlaşmış Alman devi ZEISS ile iş birliği yaparak akıllı telefonlarda görüntülemeyi dönüştürüyor. Bu iş birliği sayesinde vivo, ZEISS’ın titiz standartlarını ve sertifikasyon süreçlerini akıllı telefon dünyasına taşıyarak, kullanıcıların her seferinde mükemmel fotoğraflar çekmesini sağlıyor.

vivo ZEISS Görüntüleme Laboratuvarı’nda optik tasarım ve yazılım geliştirmeye odaklanan iki şirket, kapsamlı simülasyonlar ve zorlu testler ile akıllı telefonlarda görüntüleme alanında yeni standartlar belirliyor. Bu sayede, vivo X100 Pro gibi amiral gemisi cihazlarda, her türlü ışık koşulunda ve mesafede son derece net ve detaylı fotoğraflar çekmek mümkün hale geliyor. ZEISS’ın 100 yılı aşkın optik tecrübesiyle buluşan vivo’nun yenilikçi yaklaşımı, akıllı telefonlarda profesyonel fotoğrafçılık standartlarını sunarak, mobil fotoğrafçılığın sınırlarını zorluyor.

vivo X100 Pro

ZEISS iş birliği ile oyunun kurallarını değiştiren yenilikler sunan vivo X100 Pro, kullanıcıların zorlu uzun mesafeli ve yakın odaklı çekimler de dahil olmak üzere tüm senaryolarda son derece net fotoğraflar çekmelerine olanak veren donanım ve yazılımlarla destekleniyor. vivo X100 Pro, 2800×1260 piksel 120Hz LTPO göz koruma özellikli ekran, Dimensity 9300 işlemci, 16 GB + 16 GB Genişletilmiş RAM, 512 GB depolama alanı, ZEISS 1-inç 50MP Ana Kamera, 50 MP ZEISS APO Hareketli Telefoto Kamera, 50 MP ultra geniş açılı kamera, IP68 sertifikası ve 100 W + 50 W hızlı şarj destekli 5.400 mAh pil ile geliyor. Sıfır Güç ile Süper Hızlı Başlatma sayesinde cihaz açılırken vivo logosu 4 saniyede beliriyor ve ana ekrana çok daha kısa sürede erişim sağlanıyor.

Asteroit Siyah renk ile gelen cihazın güneş halkası tasarımı zarafeti geri getiriyor.

vivo X100 Pro

Profesyonel fotoğrafçılık optik teknolojisinde yeni bir çağ

X100 Pro, vivo ve ZEISS ortak mühendisliği ile geliştirilen fotoğrafçılık teknolojisi ile hayranlık uyandırıyor. ZEISS Optik ile geliştirilen X100 Pro’nun güçlü optik özellikleri sayesinde görüntüler çekildikleri alanda sınır tanımıyor. Böylece heyecan verici anları yeniden yaşayabiliyor ve hissedilen gerçek duyguları tek bir dokunuşla kaydedebiliyorsunuz. vivo tarafından geliştirilen Optik Hassasiyet Kalibrasyonu ve Origin Görüntüleme Motoru ile birleştirilen ZEISS 1 inç Ana Kamera, en ince detayları ortaya çıkarıyor. Lensin özel optik ayarı ise optik sapmalar için hedefe yönelik ön düzeltmeler yaparak kenar keskinliğini optimize ediyor ve genel görüntü kalitesini artırıyor.

Amiral gemisi performansında zirvede

Cihaza güç veren Dimensity 9300, büyük çekirdekli CPU mimarisiyle düşük tüketim ve yüksek performansta yeni bir çığır açıyor. Tüm bunların yanı sıra bu amiral gemisi telefon, olağanüstü parlaklık, inanılmaz kusursuzluk ve mükemmel göz koruması da sağlıyor. Mükemmel kusursuzluk için her slayttaki yenileme hızı dinamik olarak ayarlanırken bu sırada güç tüketimi de düşük tutuluyor. Ayrıca, cihazda zayıf ışıklı ortamlarda gözlerinizi daha iyi korumak için Akıllı Göz Koruma Modu özelliği de bulunuyor.  

Tcl Movetime MT46X akıllı çocuk saatiyle çocuğunuz güvende olsun