Realme C53 modeli için yeni bilgiler resmi ağızdan paylaşıldı

realme

Bir süredir sızıntılar yoluyla kendini gösteren Realme C53 modeli nihayet resmi internet sitesinde listelendi.

Realme C53 modeli için yeni bilgiler resmi ağızdan paylaşıldı. Kısa bir süre önce Realme C53 modeline ait bilgiler internet ortamında dolaşmaya başladı. Cihazın ilk olarak NBTC sertifikasında görüldüğü ve daha sonra SIRIM sertifikasyon veritabanında belirdiği görüldü. Bu durum, telefonun yakın zamanda piyasaya sürüleceği yönündeki beklentileri doğruladı. Renderlar ve özelliklerin sızdırılmasının ardından, hayranları cihazın resmi duyurusunu sabırsızlıkla beklemekteydi. Telefonun Realme’nin resmi web sitesinde belirmesi, hayranlarını sevindirdi. Bu durum, şirketin yakın zamanda telefonu satışa çıkaracağı anlamına geliyor.

fwe ew 1

Realme C53, 6,7 inç büyüklüğünde bir ekran ve 5000mAh’lık bir batarya ile donatıldı. Ekranın %90,3 ekran-gövde oranı ve hap şeklinde bir kamera yuvası bulunuyor. Bu sayede kullanıcılar sürükleyici bir görsel deneyim yaşayabilirler. Çene çerçevesi diğer çerçevelere göre biraz daha kalın, bu da daha geniş bir ekran alanı sağlıyor. 6,74 inçlik IPS LCD ekran, HD+ çözünürlük, 90Hz yenileme hızı, 180Hz dokunma örnekleme hızı ve 560 nit’lik tepe parlaklık sunarak canlı renkler ve akıcı bir kaydırma deneyimi sunuyor.

realme 10 pro

Realme C53 modeli için yeni bilgiler resmi ağızdan paylaşıldı

Realme C53 modelinde Unisoc T612 sekiz çekirdekli yonga seti bulunuyor. Yonga seti, 1,82GHz’lik bir pik frekansında çalışırken, Mali-G57 GPU ile eşleştirildi. Bu güçlü kombinasyon, sorunsuz çoklu görev, verimli performans ve sorunsuz bir oyun deneyimi sunuyor. Telefon 6GB bellek ve 128GB depolama ile birlikte geliyor ve microSD kart aracılığıyla 2TB’a kadar genişletilebiliyor.

Realme C53 modeli, kullanıcılara harika fotoğraflar çekme imkanı sunan 50MP ana kamera ve 2MP portre lensi içeren çift kamera kurulumuyla birlikte geliyor. Ön tarafta ise, yüksek kaliteli özçekimler vadeden 8MP bir özçekim kamerası bulunuyor. Ayrıca, telefon Android 13 tabanlı Realme UI T sürümüyle birlikte çıkıyor ve kullanıcı dostu bir arayüz ve bir dizi heyecan verici özellik sunuyor.

Realme GT Neo 3T 2

Pil ömrü konusunda Realme C53, tek bir şarjla tüm gün kullanım sağlayan 5000mAh’lık bir bataryaya sahip. Ayrıca, telefon 33W hızlı şarjı destekliyor. Realme C53 modeli için yeni bilgiler resmi ağızdan paylaşıldı.

Instagram önerilerinde değişiklileri duyurdu