Realme Buds 2 Neo 1 Temmuz’da geliyor

Realme Buds 2 Neo 1 Temmuz'da geliyor

Realme, 2019’da Buds 2 kablolu kulaklığını piyasaya sürmüştü. Şirket, şimdi kulaklığın Neo varyantını 1 Temmuz’da Hindistan’da sunacağını duyurdu. Realme Buds 2 Neo, bir saç kurutma makinesi ve sakal düzeltici ile birlikte tanıtacak.

Artık bluetooth kulaklıklar herkesin hayatının vazgeçilmez parçalarından oldu. Ancak hala eski moda şeylerden hoşlanan insanlar var. Neticede kablosuz kulaklıklar beraberinde bir çok kolaylık da getiriyor. Örneğin kablolu kulaklıklar kullanırsanız şarj sorununuz ortadan kalkıyor veya bağlantı problemi yaşamazsınız. Realme de bu kablolu kulaklık modasını devam ettiriyor gibi görünüyor.

Realme Buds 2 Neo 1 Temmuz'da geliyor

Realme, 2019’da Buds 2 kulaklığını sunmuştu. Şimdi şirket, bu kulaklığın Neo varyantını 1 Temmuz’da tanıtacak. Etkinlik sadece kulaklıkla sınırlı olmayacak. Şirket ayrıca bir saç kurutma makinesi ve birkaç sakal düzeltici de tanıtacak. Realme Buds 2 Neo, Siyah ve Mavi renklerinde gelecek. Vanilya Buds 2 gibi 11,2 mm sürücülere sahip olacak ve bas ağırlıklı müziği tercih edenleri memnun edecek bir sistemle gelecek. Buds 2 Neo, kablo dolaşmalarını önlemek için dişli şeklinde bir tasarıma sahip olacak. Cihaz, oyun oynarken telefonu kavramanıza yardımcı olacak 90 derecelik bir açıyla geliyor. Realme Buds 2, şu anda Hindistan’da 599 INR’den (8 $) satılıyor. Beklenen Buds 2 Neo varyantı ise muhtemelen bundan daha ucuz olacak. Şimdilik bilinenler bunlardan ibaret ancak Realme Buds 2 Neo’nun fiyatlandırması ve piyasaya sürüldüğü pazarlar hakkında Perşembe günü daha fazla bilgi ortaya çıkacak.

Saç beyazlamasını geri döndürebilen bir araştırma yapıldı: Bilim insanları umutlu