Google I / O 2021 öncesinde Android 12 ekran görüntüleri sızdı

Google I / O 2021 öncesinde Android 12 ekran görüntüleri sızdı

2021 Google I / O etkinliğini çevreleyen söylentiler, bu yıl 18-20 Mayıs tarihleri ​​arasında gerçekleşmesi planlanan etkinliğin arifesinde doruk noktasına ulaştı. Sanal etkinlik, bazı sürpriz duyurular ve yayınlar ile gelecek.

Google I / O, en son Android sürümünün (Android 12 işletim sisteminin) piyasaya sürüldüğünü müjdeleyecek olay olarak lanse ediliyor. Jon Prosser tarafından paylaşılan bir teaser ile gerilim daha da artırıldı. Görünüşe göre son dakika sızıntısı, Android 12’nin piyasaya sürülmesiyle birlikte gelecek şeylerin şeklini vurgulayabilecek bazı yeni widget’lar ve animasyonlar ortaya çıkardı.

Google I / O 2021 öncesinde Android 12 ekran görüntüleri sızdı

Geçtiğimiz günlerde Prosser, Google’ın piyasaya çıkacak birkaç ürünüyle ilgili görüntüleri ve bilgileri paylaşmıştı ve bu tür konularda içeriden yetkili olduğuna inanılıyor. Birkaç geliştirici önizlemesi, Android 12 ile gelecek değişiklikleri ve bunun cihazlarla nasıl çalışacağını vurguladı. Yeni bir sürüm piyasaya sürüldüğünde işletim sisteminin kurulumunda ve işlevselliğinde kademeli bir ilerleme oluyor.

Her zamanki gibi tüm küçük değişiklikler, yeniden tasarlanmış birçok bildirim çubuğu, widget ve öğeyle etkileyici bir Android kullanıcı arayüzü oluşturacak şekilde bir araya geliyor. Prosser, video sızıntısında, en son Android sürümünün odak noktasının yeniden tasarlanan kullanıcı arayüzü olduğunu belirtti. Kullanıcı arayüzünde klavye, uygulama simgeleri ve diğer öğeler arasında neredeyse mükemmel bir sinerji var. Kullanıcı arayüzünün tek elle kullanım için daha kolay tasarlanmış olması da mümkün.
Ancak, Android 12 hakkında hâlâ bilmediğimiz pek çok şey var. Umarız Google I / O etkinliği durumu daha iyi aydınlatır.

Realme, Android 12 Beta 1’in bu ay Realme GT ile satışa sunulacağını duyurdu