Güney Koreli teknoloji devinden flaş karar

samsung

Samsung, akıllı telefon kullanıcılarının merakla beklediği Ağustos ayındaki tanıtım etkinliğinin tarihini değiştirmiş olabilir.

Güney Koreli teknoloji devinden flaş karar. Samsung’un yılda iki büyük Galaxy Unpacked etkinliği düzenlediği bilinmektedir. Genellikle Şubat ayında gerçekleştirilen ilk etkinlik, amiral gemisi telefonu Galaxy S serisini duyurmak için kullanılmaktadır. Yılın ikinci yarısında, Ağustos ayında, şirket diğer Galaxy Unpacked etkinliğini gerçekleştirir. Bu etkinlik, yeni katlanabilir telefonlar, yeni amiral gemisi tabletler ve yeni akıllı saatler duyurmak için kullanılır. iNews24 tarafından yapılan bir rapora göre, Samsung, bu seneki etkinlik tarihini biraz geri çekmiş olabilir.

samsung 2

Rapora göre, Samsung’un bir sonraki Galaxy Unpacked etkinliği Temmuz ayının son haftasında düzenlenebilir. Güney Koreli şirket genellikle Galaxy Unpacked etkinliklerini İspanya’nın Barcelona kentinde veya ABD’de düzenler. Ancak bu sefer Samsung, Galaxy Unpacked 2023 etkinliğini Busan, Güney Kore’de düzenleme konusunda tüm çabalarını harcadığı söylenmektedir.

Nedeni, Samsung’un tüm iş bölümlerinin ülkenin Dünya Expo 2023 için teklifini farklı seviyelerde tanıtıyor olmasıdır. Örneğin, Samsung, Şubat ayında Barcelona’da düzenlenen MWC 2023’te “Busan World Expo 2030” tanıtım videosunu sergiledi. Bu nedenle, şirket Busan veya New York gibi yerleri düşünmektedir.

Samsung çalışanlarının kullanıcı verilerini ChatGPT'ye sızdırdığı açıklandı

Güney Koreli teknoloji devinden flaş karar

Yaklaşan Galaxy Unpacked 2023, birden fazla ürünün tanıtımına ev sahipliği yapacak gibi görünüyor. Şirket, etkinlikte Galaxy Z Fold 5 ve Z Flip 5’i duyuracak. Bu yıl, Galaxy Z Fold 5, Google Pixel Fold ve Tecno Phantom V Fold gibi rakiplerle karşı karşıya kalacak.

Aynı etkinlikte, şirket Galaxy Tab S9, Tab S9+ ve Tab S9 Ultra’yı, Galaxy Watch 6 serisi ile birlikte duyuracak. Hangi diğer cihazların etkinlikte sergileneceği belirsizdir.

Samsung W23

Bu haber, Samsung’un artan rekabet ortamında yeni ürünler çıkaracağına ve şirketin katlanabilir telefon ve tablet sektöründe liderliğini sürdürmek istediğine dair ipuçları veriyor. Ayrıca, Samsung’un etkinliği düzenleyeceği yeri değiştirerek, Güney Kore’ye ilgiyi arttırmak ve Expo 2023’e ev sahipliği yapmak için fırsat kolladığı anlaşılıyor. Güney Koreli teknoloji devinden flaş karar.

Amazon Prime aboneleri şokta! Olmaz böyle zam!