Realme 11 4G özellikleri lansmandan önce ortaya çıktı

1b11

Realme’nin yakında Realme 11 4G’yi piyasaya sürmesi bekleniyor. Yaklaşan teklifin temel özellikleri, lansman zaman çizelgesi ve tanıtım resimleri çevrimiçi olarak ortaya çıktı. Bilgi, ihbarcı Abhishek Yadav tarafından paylaşıldı. Realme 10’un halefi olarak gelecek.

Realme 11 4G’nin sol üst köşesinde bir delik bulunan 6.4 inç AMOLED ekrana sahip olduğu söyleniyor. Bir FHD+ çözünürlük ve 90Hz yenileme hızı sunacak. Ekran, Corning Gorilla Glass 5 ile korunacaktır. Tasarım açısından, cihaz, degrade arka paneli olan kutumsu bir form faktörüne sahip.

Realme 11 4G’nin arka panelinde çıkıntılı bir dairesel kamera modülü bulunur. 2MP ikincil lens ile birlikte 108MP birincil sensöre sahiptir. 16MP öne bakan bir selfie snapper var. Cihazda, Realme 11 4G, bir MediaTek Helio G88 işlemci tarafından desteklenecek. 8GB sanal RAM teknolojisi ile birlikte 8GB’a kadar RAM paketleyecek. Akıllı telefon, 67W hızlı şarj desteğine sahip 5.000mAh pil ünitesi ile desteklenecek.

Realme 11 4G

Görüntülerden cihazın Siyah ve Altın renk seçenekleriyle satışa sunulacağı görülüyor. Muhtemelen 31 Temmuz’da  piyasaya sürülmesi planlanıyor. Önümüzdeki haftalarda akıllı telefon hakkında daha fazla ayrıntı öğreneceğiz. Bunun ile beraber cihazın orta segment cihaz piyasasında önemli satış rakamlarının yakalaması bekleniyor.

iPhone 15 serisi, ekran üretimi sorunları nedeniyle aksayabilir