Realme X Spider-Man Edition satışa sunuldu!

Realme X Spider Man Edition 1

Marvel’s Spider-Man temalı Realme X Spider-Man Edition bugün Çin’de satışa sunuldu. İşte Realme X Spider-Man Edition özellikleri ve fiyatı.

Çin’in yükselen yıldızı Realme, bugün Marvel’s Spider-Man temalı yeni telefonunu tanıttı. Aslında bu telefona yeni dememiz pek doğru olmaz. Realme X modelinin Spider-Man temasına ve kılıfına sahip olan bu telefon, süper kahraman sevenlere hitap ediyor.

Gücünü Qualcomm’un Snapdragon 710 yonga seti ve 6 GB RAM’den alan Realme X modeli, 48 Megapiksel + 5 Megapiksel çözünürlüğündeki çift kamerası ile dikkat çekiyor. Telefonunun önünde ise 16 Megapiksellik kamera yer alıyor.

Apple’dan Face ID için yeni reklam!

6.53 inç büyüklüğünde 1080x 2340 piksel çözünürlüğünde ekran ile gelen telefonda 3.765 mAh’lık batarya yer alıyor. Bugün sadece Çin’de 18.100 rupi fiyat etiketi ile satışa sunulacak olan Spider-Man Edition’da özel tema bulunuyor.

Bu modelin henüz Avrupa ve Amerika’da satışa sunulup sunulmayacağı bilinmiyor. Bakalım Realme firması Spider-Man tutkunlarını bu tasarım ile memnun edebilecek mi?

Realme X Spider-Man Edition