Razer, yeni Kraken Kitty kulaklıklarını piyasaya sürüyor

Kraken Kitty

Razer, yeni Kraken Kitty V2, Kitty V2 BT ve klipsli Kitty Ears V2 ile şimdi her zamankinden daha cesur, daha hafif ve daha şık.

Kitty V2, Kitty V2 BT ve Kitty Ears V2 ile tanışın – Razer’ın üstün ses, rakipsiz konfor ve benzersiz bir kedi cazibesi ile kusursuz stile olan bağlılığının bir kanıtı. Kusursuz Kraken Kitty kulakları artık tüm yeni stillerde %50 daha büyük ve daha cesur.

Kraken Kitty

 Kitty V2

Yeni  Kitty V2, dünyanın en büyük oyun RGB ekosistemi olan Razer Chroma RGB tarafından desteklenen daha büyük, daha cesur ve daha belirgin kedi kulaklarına sahip.

 Kraken Kitty V2’nin kristal netliğinde mikrofonu ve yayına duyarlı aydınlatması, ifadelere, uyarılara ve daha fazlasına yanıt veren Chroma ışıklandırma ile izleyicilerin katılımını artırıyor. Yayıncılar, 16.8 milyondan fazla renk ve sayısız efektle özelleştirilebilir profillerin yanı sıra Chroma özelliğini fuar alanlarına taşımak için çevrimdışı bir “Cosplay Modu”nun da keyfini çıkarabiliyor. Kitty V2, gün boyu rahatlık ve oyun için yumuşak, nefes alabilen kulak yastıklarıyla tamamlanan hafif bir tasarıma sahiptir. Kulaklık hem klasik Razer Black hem de Quartz renklerde mevcut.

Kraken Kitty

Kitty V2 BT

Kraken Kitty V2 BT ile sınırsız oyun deneyimini yaşayın. Bu Bluetooth kulaklık; üst seviye, düşük gecikmeli oyun performansı için 60 saate kadar pil ömrü, Chroma RGB özellikleri ve oyun modu özelliğine sahip Bluetooth 5.2 bağlantı rahatlığını sunuyor.

Çarpıcı bir Kuvars kaplamaya sahip Kraken Kitty V2 BT, oyuncuların bireyselliklerini ve stillerini her yerde ifade etmelerine olanak tanıyor.

Kraken Kitty

Kitty Ears V2  

Evrensel uyum için tasarlanan Razer Kitty Ears V2, oyun kulaklıklarının eğlencesini ve yeteneğini artırıyor. Artık %50 daha büyük olan bu klipsli kedi kulakları, Kuvars ve Siyah renk gruplarında mevcuttur. Ayarlanabilir ve dayanıklı olan bu hafif kulaklar, uzun süreli konfor ve çok yönlü stil sağlıyor.

Kraken Kitty V2, Kraken Kitty V2 BT ve Kitty Ears V2; Razer’ın yenilik, performans ve stil taahhüdünü temsil eden üç yeni ürün. Bu ikonik ürünler, birinci sınıf teknoloji ile hem eğlenceli hem de sofistike tasarımın benzersiz bir karışım sunuyor.

İddia: Yeni iPad’ler bu sene çıkabilir