Razer Kraken Kitty V2 Pro Oyuncu Kulaklığı İle Sevimli Bir Kedi Olabilirsiniz

fewdffgh

#İŞBİRLİĞİ

Razer, oyunculara yönelik hazırladığı premium ürünlerle adını duyurmuş bir marka. Bunu zaten çoğumuz biliyoruz. Şirket, zaman zaman da eşine az rastlanır tasarım detaylarına sahip özel ürünlerle boy gösterebiliyor. Razer Kraken Kitty V2 Pro da onlardan bir tanesi.

Razer Kraken Kitty V2 Pro, konforlu kullanım ve kaliteli işitsel detaylar sunabilen bir oyuncu kulaklığı. Kablolu yapıda ve ihtiyaca göre takılıp çıkarılabilir bir mikrofonu var. Detaylardan birazdan bahsedeceğiz. Tabii olay bunlardan ibaret değil. Bu ürünü öne çıkaran şey, tasarım detaylarında yatıyor.

Razer Kraken Kitty V2 Pro Oyuncu Kulaklığı İle Sevimli Bir Kedi Olabilirsiniz

Razer Kraken Kitty V2 Pro, keyifli oyun deneyimleri yaşarken aynı zamanda bir cosplay gibi hissetmenizi de sağlayabiliyor. Bu, özellikle oyun oynarken canlı yayın yaparak takipçilerinin karşısına çıkan kadın oyuncular için ilgi çekici.

Cihazın yanında üç tane de takılıp çıkarılabilir kulaklar geliyor. İster yavru kedi kulakları takın, ister bir ayı, isterseniz de bir tavşan. Hangisi hoşunuza gidiyorsa. Bunları kafa bandı bölgesine kolaylıkla monte edebiliyorsunuz ve üstelik RGB aydınlatma sistemini de destekliyorlar.

Razer Kraken Kitty V2 Pro ile ister bir kedicik olun, ister sevimli bir ayı, isterseniz de bir tavşan!

Ürün, siyah ve pembe olmak üzere iki farklı renk seçeneğine sahip. Tabii Razer logosu ve Razer’ı yansıtan neon yeşili detayları da yine görebiliyoruz. Siyah renk, erkek oyuncular tarafından tercih edilebilecek hem Razer çizgisini de daha iyi yansıtabilecek bir detay. Pembe rengin ise dediğimiz gibi kadın oyuncular tarafından sevileceğini düşünüyoruz. Bize de deneyimleyebilmemiz için siyah rengi geldi.

Razer Kraken Kitty V2 Pro Oyuncu Kulaklığı İle Sevimli Bir Kedi Olabilirsiniz

Razer Kraken Kitty V2 Pro’nun kulaklık yastıkları oldukça rahat ve kulaklarınızı tamamen kaplıyor. Kafa bandı yumuşak ve boyutları yanlardan ayarlayabiliyorsunuz.
20 Hz – 20 kHz frekans aralığı sunan kulaklıkta, 50mm sürücüler kullanılıyor. Bu, iddialı bir değer. Sürücü tipi olarak ise Razer’ın TriForce Titanium teknolojisi tercih ediliyor. Bu teknolojiyi diğer pek çok Razer ürününde de deneyimlemiş ve memnun kalmıştık. Ek olarak, sizi saran işitsel detaylar için bu kulaklıkta THX Spatial Audio teknolojisi de kullanılıyor. Yalnızca oyunlarda değil, izlediğiniz filmlerde de keskin işitsel detaylar duyabilirsiniz. Dolayısıyla bu ürün, bu iyi teknolojiyi sunarken bir yandan da farklı tasarım detaylarını sunmayı amaçlıyor.

Kulaklığımız, takılabilir mikrofonuyla birlikte toplamda yaklaşık 343 gram ağırlıkta ve kablolu yapıda. Hafif bir ürün olduğunu söylemek mümkün. Tabii kedi, ayı ya da tavşan kulaklarını eklediğinizde, 20-30 gramlık artış oluyor.

PC’nin haricinde PlayStation ve Nintendo Switch (Docked modunda) desteği de bulunan kulaklık, açıkçası hem evdeki gündelik kullanımlar hem film hem de oyun keyfiniz için tatmin edici sonuçlar sunuyor. Müzik dinleme tarafında da memnun kalacağınızı düşünüyoruz. Deneyimlerimiz esnasında, dış sesleri neredeyse hiç duymadık. Bunun güzel tarafı şu. Siz PC’de oyun oynarken aynı odada bir arkadaşınız da TV izliyor olabilir. Bazı kulaklıklar, bu tip durumlarda dış sesleri engelleyemiyor ve bu da işitsel karmaşaya yol açabiliyor. İşte bu durumları Razer’da büyük ölçüde yaşamıyorsunuz.

Razer Kraken Kitty V2 Pro Oyuncu Kulaklığı İle Sevimli Bir Kedi Olabilirsiniz

Takılıp çıkarılabilir yapıda olan HyperClear Cardioid mikrofonun da performansı tatmin edici. Online karşılaşmalarda, arkadaşlarınızla rahatlıkla iletişim kurabiliyorsunuz. Tabii zaman zaman klavye sesleri de belirgin bir şekilde duyulabiliyor.

Razer Kraken Kitty V2 Pro kulaklık, ülkemizde 4 bin TL (pembe) ve 4800 TL (siyah) civarı fiyatlarda bulunabiliyor.

“Bu incelemesini yaptığımız ürün, ilgili marka tarafından kurumumuza sağlanmıştır.”

Xiaomi TV Box S 2nd Gen 4K Media Player incelemesi