Razer PBT Keycap ile klavyenize özel bir görünüm kazandırabilirsiniz

gr4h45

#İŞBİRLİĞİ

Hiç klavyenizin tuşlarını değiştirmek, ortaya daha farklı bir görünüm çıkarmak istediğiniz oldu mu? Zira böyle bir şansınız var. Razer’ın hazırladığı ekstra tuşlar, ister optik isterseniz de mekanik klavye kullanıyor olun, mevcut ürününüzü daha farklı bir görünüme büründürebiliyor. Razer PBT Keycap ile karşınızdayız.

Razer PBT Keycap olarak adlandırılan bu ürünler, basit tabirle, klavyenizde kullanabileceğiniz tuşları eksiksiz olarak barındırıyor. Bize deneyimleyebilmemiz için gelen tuş takımının İngilizce olduğunu, Türkçe karakter desteğinin sunulmadığını da belirtelim. “Peki mevcut klavyedeki Türkçe karakterler ne olacak?” derseniz, mesela o mevcut tuşlara dokunmayıp, diğer tuşları değiştirebilirsiniz.

Razer, bu ekstra tuşlar tarafında kullanıcılara dört farklı renk seçeneği sunuyor: Klasik siyah, Razer yeşili, Mercury beyazı ve Quartz pembesi.

Polibütilen Tereftalat malzeme kullanılarak hazırlanan tuşlar, yoğun kullanımlara dayanıklı, parmak kıvrımlarınıza uyumlu ve rahatlıkla konumlandırma yaparak hızlıca kullanım yapabilmenize imkân sunacak tipteler. Ayrıca, klavye türünüze göre kutudan stabilizasyon için ek aparatların çıktığını da belirtelim.

Razer PBT Keycap ile klavyenize özel bir görünüm kazandırabilirsiniz

Tabii tuşların teker teker sökülüp takılması zaman alabilir. Bunu kolaylaştırmak adına, kutudan tuş sökücü mini aparat çıktığını da söylemek lazım. Bu mini kanca tipinde aparat sayesinde tuşları kolayca sökebiliyorsunuz. Tuşların her biri alttan aydınlatmalı sistemlere uyumlu. Dolayısıyla da ışıklandırma sistemlerine uyumlu bir şekilde çalışıyorlar.

Ek olarak, klavyenizde kullanabileceğiniz Type-C bağlantı noktalı bir de örgü kablo var. 1 metre 15cm uzunluğundaki bu kablonun 1 metrelik kısmı düz, 15cm’lik kısmı ise sarımlı olarak tasarlanmış. Örgü kablo tipinde olduğu için de hem göze hoş geldiğini hem de sağlamlık hissi uyandırdığını söyleyebiliriz.

Tekrar hatırlatmak gerekirse, bu tuş takımları, Razer klavyelerin büyük bir kısmıyla uyumlu olarak çalışıyor. Hatta farklı üreticiler tarafından hazırlanan pek çok mekanik ve ve optik klavyelerde de çalışıyor. Siz yine de emin olmak için satın almadan evvel ürünün resmi sitesine göz atmayı ihmal etmemelisiniz.

Razer PBT Keycap ve Type-C kablo seti, dört farklı renk seçeneği ve 49.99 dolar fiyat etiketiyle bulunabiliyor.

“Bu incelemesini yaptığımız ürün, ilgili marka tarafından kurumumuza sağlanmıştır.”

Oppo Reno6 akıllı telefon inceleme