ZUK Z2 sızdı!

zuk z2

Yeni model telefon ZUK Z2 ile ilgili ilk bilgiler gelmeye başladı. Konuyla ilgili detaylı bilgiler haberimizde yer alıyor.

Blog of Mobile’da yer alan bilgilere göre telefon şu özelliklere sahip olacak: 2.5 GHz hızında çalışan 4 çekirdekli İşlemciye sahip Snapdragon 810 yongaseti, Snapdragon 810 yongasetine; Adreno 330 Grafik İşlemcisi eşlik ediyor.

5.5 inçlik Dokunmatik Kapasitif IPS LCD ekran paneline sahip telefon; Full HD: “1920×1080” çözünürlüğüne sahip. 3 GB Ana bellek cihaz için yeterli görülmüş.

64 GB dâhili depolama alanına sahip telefonunun depolama alanını micro – SD kart girişi ile daha da arttırabilirsiniz. Cyanogen OS 13.1 İşletim Sistemi ZUK Z2’de yer alacak.

Bu İşletim Sistemi, Google’ın Taşınabilir Cihaz İşletim Sistemi Android 6.0 Marshmallow alt yapısını kullanıyor. Telefon; Metal bir Kasaya sahip.

zuk z2

Telefonun gelecek yılın Eylül ayında satışa çıkması bekleniyor. Çift-SIM kart ve 4G LTE de telefonun diğer özellikleri arasında yer alıyor.

Telefonun satış fiyatı şimdilik bilinmiyor. İlerleyen zamanlarda yeni bilgiler edindikçe bunları sizlerle paylaşıyor olacağız.

Amazon’un yeni drone’ları göründü