Rage 2 çıkış fragmanı yayınlandı

rage 2

Hayli uzun bir geliştirme sürecinin akabinde bu hafta içerisinde raflardaki yerini alacak olan Rage 2 için merakla beklenen çıkış videosu da yayınlandı. İşte detaylar.

ID Software ve Bethesda işbirliğiyle geliştirilen Rage 2 14 Mayıs’ta PC, PS4 ve Xbox One için raflardaki yerini almış olacak. Hayli uzun bir süredir geliştirme aşamasında bulunan yapım kıyamet sonrası bir dünyada geçecek.

ID Software’in yanı sıra Just Cause serisiyle tanıdığımız Avalanche Studios’un da geliştirme aşamasına önemli katkıda bulunduğu oyun, 10 Mayıs itibariyle ön yüklemeye açılacak.

Hatırlanacağı üzere ilk Rage oyunu 2011 yılında raflardaki yerini almıştı. Yine açık dünya tarzında bir yapıyla karşımıza çıkan oyun, ne yazık ki beklentileri tam anlamıyla karşılayamamıştı.

Rage’in devam oyunu sonunda sahnede!

Rage’in beklentilerin uzağında kalmasının temel sebebi ise ID Software’in tanıtım zamanında hayli yüksekten uçmasıydı. Yapımcı ekip geliştirdiği oyunu öve öve bitiremeyince beklentiler de tavan yaptı.

Fakat karşımıza çıkan oyun hikaye açısından eksiklerle dolu, pek çok şeyin tam anlamıyla yerine oturmadığı, vasatın bir tık üzerinde bir yapımdı. Zaten devam oyununun bu kadar gecikmesinin sebebi de Rage ile yaşanan hayal kırıklığıydı.

Şimdilik Rage 2 için yayınlanan videolar, hayli olumlu diyebiliriz. Henüz konuşmak için erken fakat ID Software bu sefer istediği oyunu yapmış gibi görünüyor.

Bu arada dip not olarak belirtelim. Oyunun hali hazırda PS Store’da 349TL, Xbox Store’de 350TL ve Steam’de ise 299TL’den satılmakta.

Fortnite 9 güncellemesi yayınlandı