Rise of the Tomb Raider’ın PC Çıkış Tarihi Belli Oldu

yeni Tomb Raider filmi

Xbox One’a özel olarak satışa sunulan Rise of the Tomb Raider’ın PC’ye ne zaman geleceği belli oldu. Anlaşılan PC kullananların oyun için uzun süre beklemesi gerekmeyecek .

Tomb Raider serisinin merakla beklenen yeni oyunu Rise of the Tomb Raider‘ın Xbox One’ın en önemli oyunlarından birisi olması bekleniyordu. Microsoft oyunu Xbox One’a özel kılmak için önemli bir yatırımda bulundu. Ancak Xbox’ın bu yatırımın karşılığını alabildiğini söylemek pek de mümkün değil. Rise of the Tomb Raider genel olarak beğenilmiş olsa da, oyunun satışları beklentilerin çok altında kaldı.

Rise_of_the_Tomb_Raider (5)

Xbox One için tam bir hayal kırıklığı olan Rise of the Tomb Raider, biraz da bunun etkisiyle PC’ye beklenenden önce gelecek gibi görünüyor. Normalde bir konsola özel oyunun PC’ye gelmesi en az 6 ay alsa da, yeni Tomb Raider için bu kadar uzun süre beklemeniz gerekmeyecek. Amazon’da yayınlanan yeni bir ilan oyunun PC versiyonunun 31 Mart’ta satışa sunulacağını gösterdi. Square Enix cephesinden ise henüz resmi bir açıklama gelmiş değil.

Toyota Aracı 85$’lık Aletle Hackledi