Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisi performansıyla dikkat çekiyor

Qualcomm

Qualcomm’un yakında piyasaya sürülecek olan Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisi, popüler benchmark platformlarında ortaya çıkan sonuçlarla premium Android telefonlara güç sağlayacağını gösteriyor.

Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisi performansıyla dikkat çekiyor. Qualcomm’un gelecek nesil amiral gemisi Snapdragon yonga seti, popüler benchmark platformlarında ortaya çıktı ve henüz duyurulmamış olan işlemcinin yakın zamanda piyasaya sürülecek premium Android telefonların gücünü sağlayacağını gösteren performansını ortaya koydu.

Qualcomm Snapdragon 888 ayrıntıları belli oldu!

Qualcomm şu anda birçok amiral gemisi telefonu güçlendiren yonga seti devi Snapdragon 8 Gen 2‘yi kullanıyor. Ancak, Snapdragon 8 Gen 3’ün Geekbench ve AnTuTu gibi platformlarda göründüğü bildiriliyor. Daha önce yayınladığımız bir raporda, yeni Snapdragon 8 serisi yonga setinin, Apple A17 Bionic’i geride bırakabileceği iddia edilmişti. Şimdi Weibo’dan gelen son sızıntı, Snapdragon 8 Gen 3‘ün Geekbench tek çekirdekli testinde 2563 puan, çoklu çekirdekli testinde 7256 puan ve GPU testinde 8621 puan aldığını gösteriyor.

Snapdragon 732G

Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisi performansıyla dikkat çekiyor

Öte yandan, genel AnTuTu puanı 1.712.271 olarak geldi ve CPU’da 331.292 puan, GPU’da 853.295 puan aldı. Eğer benchmark sonuçları doğruysa, yakında piyasaya sürülecek olan Snapdragon 8 Gen 3 yonga setinin, Geekbench’te 3.019/7.860 puan alan Apple A17 Bionic’ten biraz daha düşük bir performansa sahip olduğu görünüyor. İlginç bir şekilde, Snapdragon işlemcisi Geekbench 6.0 platformunda 2.723/7.525 puan aldı.

Qualcomm Snapdragon 765 3

Geekbench’teki görünüm henüz doğrulanmadı, çünkü gerçek listeleme henüz ortaya çıkmadı. Sızıntı Weibo’dan geliyor ve performanstaki artış neredeyse çok iyi olacak kadar iyi görünüyor. Bu haberleri biraz şüpheyle karşılayın ve bu konuyla ilgili daha fazla güncelleme için takipte kalın. Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisi performansıyla dikkat çekiyor.

Xiaomi 13 Ultra yeni renk seçenekleri kullanıcıları çok sevindirecek