Pusat Business Pro Kablosuz Mouse Ürün Ailesi Genişliyor

Pusat Business Pro

Profesyonellere ve oyun tutkunlarına yönelik geliştirdiği klavye, mouse, kulaklık ve monitör gibi ürün gamını geliştirmeye devam eden Monster; Pusat Business Pro Kablosuz Mouse ile kullanıcılarının hayatından kabloları çıkartıyor.

Monster Notebook, ürün gamını genişletmeyi sürdürüyor. Sadece 75 gram ağırlığa sahip olan Pusat Business Pro Kablosuz Mouse ürün ailesine gümüş renk seçeneği de eklendi. Kullanıcılarına kablosuz hayatın özgürlüğünü doya doya yaşama imkanı sunan mouse, gümüş renk seçeneğiyle de tercih edilebiliyor.

Pusat Business Pro

Akıllı güç yönetimi

Windows, Linux, MacOS, TV ve Android Box ile uyumlu Pusat Business Pro Kablosuz Mouse, sessiz tıklama sunan tuşlarıyla, sessizliğin önemli olduğu kütüphanede ofiste ve evde hem kullanıcıların hem de çevredekilerin odaklarını korumalarına yardımcı oluyor. 600 mAh’lık piliyle tek şarjla 55 saatlik kullanım süresi sunan ürün, kullanılmadığı anlarda bekleme moduna geçerek akıllı güç yönetimiyle enerjinin doğru harcanmasını destekliyor.

Pusat Business Pro

Ergonomik tasarım

Kullanıcılarını iki cihazı tek bir mouse ile kullanma özgürlüğüne kavuşturan Pusat Business Pro Kablosuz Mouse, bağlantı değiştirme tuşuyla cihazlar arasında kesintisiz geçiş imkanına da sahip. Hem sağ hem de sol elle kullanılabilen tasarımıyla herkes için kolay tutuş imkanı sunan ürün, 10 metre bluetooth kullanım mesafesiyle kullanıcılarına bilgisayarlarını uzaktan kontrol etmenin kolaylığını yaşatıyor.

Xiaomi 14 Ultra’nın Çıkış Tarihi Belli Oldu