Puma, meşhur ‘Animal Crossing’ oyunu temalı spor ayakkabı ve kıyafet üretecek

Puma, meşhur'Animal Crossing' oyunu temalı spor ayakkabı ve kıyafet üretecek

Nintendo’nun renkli oyunu Animal Crossing: New Horizons, ticari işbirliklerine atılıyor. Uniqlo ve Monopoly ile işbirliklerinin ardından meşhur oyun ayakkabı ve kıyafet sektöründe karşımıza çıkacak. İşte detaylar.

Puma, spor ayakkabı ve giyimden oluşan bir Animal Crossing koleksiyonu çıkarıyor. Şirket, hem Puma hem de Animal Crossing logolarını içeren bir görselle Twitter’da yeni ürünlerini tanıttı. Nintendo daha sonra söz konusu teaser’ı “Ufukta yeni bir şey var” başlığıyla retweetledi. Böylece ortak çalışmanın görüntüleri internete yayıldı. Animal Crossing x PUMA işbirliği şimdiden hem oyunu hem de markayı sevenlerin merakla beklediği bir ürün haline geldi. Şirket teaser görüntülerde tanıtılandan daha fazla spor ayakkabının yolda olduğu bildiriliyor.

Puma, meşhur'Animal Crossing'  oyunu temalı spor ayakkabı ve kıyafet üretecek

Fan siteleri ayakkabılara ek olarak Animal Crossing temalı bir kapüşonlunun görüntüsünü paylaştı. Koleksiyon tamamen pastel maviler ve yeşillerden oluşurken, spor ayakkabılar da  açık ve koyu kahverengiler temasına sahip. Puma’nın yeni serisi için oyun teması getirmesi şaşırtıcı bir hamle olmadı. Zira, Animal Crossing: New Horizons, Nintendo için büyük bir hit olmuştu. Bazı tahminlere göre 2020’nin en çok satan üçüncü oyunuydu. Oyun hala ciddi bir oynayıcı kitlesine sahip. Daha önce Nike da League of Legends temalı ve Adidas da Ninja temalı spor ayakkabılar yapmıştı. Puma da aynı şekilde dünyaca ünlü Maria oyunu temasına sahip ürünler çıkarmıştı.

Hazal Nehir ve Dominic Di Tomasso’nun macerasına ortak ol