Karantinada oynayabileceğiniz en iyi Nintendo Switch oyunları!

Nintendo Switch

Koronavirüs sebebiyle evde kalan ve canı sıkılanlar, Nintendo Switch için geliştirilen bu oyunlar ile karantinayı eğlenceli hale getirebilir.

Oyun dünyası şu sıralar büyük ilgi odağı olmuş durumda. Koronavirüs yüzünden eve kapanan ve oyun ile alakası olan olmayan herkes bu süreci atlatmak için konsollara akın ediyor. Son 10 yılın en yenilikçi oyun konsolu olan Nintendo Switch, bu süreçi eğlenceli hale getiriyor.

İster evde TV karşısında ister de dışarıda el modunda oynanabilen Nintendo Switch, oyunları ile 7’den 70’e hitap etmeyi başarıyor. Biz de bu haberimizde Switch’te oynayabileceğiniz en güzel ve en eğleneceli oyunları bir araya getirdik.

Mario Kart 8 Deluxe

Ekranı dörde bölerek evde aileniz ile oynayabileceğiniz Mario Kart 8 Deluxe, Nintendo’nun tüm ikonikleşmiş karakterlerini barındırması ile dikkat çekiyor.

Yarış oyunu türüne yeni bir soluk getiren Mario Kart 8 Deluxe’da, oyun içindeki güçlendirmeler ile rakiplerinizin yoluna taş koyup galibiyete uzanabilirsiniz. Eğlenceli dakikalar yaşayabileceğiniz Mario Kart 8 Deluxe’ı eShop veya mağazalardan satın alabilirsiniz.

Splatoon 2

Online yani çoklu oyuncu yapısı ile rakiplerinize karşı mücadele edebileceğiniz Splatoon 2, farklı oyun modları, özelleştirilebilir karakter seçenekleri ve oynanış yapısı ile dikkat çekiyor. Oyundaki amacınız; hem düşman öldürmek hem de belirli bir süre içerisinde rakiplerin alanını boyamak olacak.

Takım oyunu üzerine dayalı olan Splatoon 2’da oyun sonunda en fazla alanı boyayan takım oyunu kazanıyor. Her yeri çocuklarcasına boyayıp eğlenebileceğiniz Splatoon 2 eğlence arayanların doğru noktası diyebiliriz.

Super Mario Party

1998 yılında hayatımıza giren Super Mario Party, yıllar içerisinde gelişerek yeni mini oyunlar ekleyerek günümüze kadar gelmeyi başardı. Switch için geliştirilen Super Mario Party, yenilenmiş grafikleri, yeni oyun modları ve mini oyunları ile aileniz ile eğlenmenizi sağlıyor.

Legend of Zelda: Breath of the Wild

Çıktığı yıl yılın oyunu seçilen Legend of Zelda: Breath of the Wild, uçsuz bucaksız haritası, oyuncuya sunduğu serbest oynanışı ve sizi sürekli keşfetmeye sürükleyen yapısı ile dikkat çekiyor.

150 saat ve üzeri bir oynanış sunan Legend of Zelda: Breath of the Wild ile zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Zorlu bulmacaları çözdüğünüzde gelen rahatlama ve başarma hissi, rekabet, gelişmiş grafikler ve destansız bir konu.. Hepsi bu oyunda sizleri bekliyor.

Super Mario Odyssey

Super Mario Galaxy ve 3D World serisinden sonra Mario oyunları özüne yani platforma geri dönmüştü. Super Mario Odyssey ile gelmiş geçmiş en serbest oyun deneyimi sunan Mario oyunu Switch sahiplerinin karşına çıkıyor.

Oyunda topladığınız Moon’lar ile yeni bölümleri ve itemleri açabilir, paralar ile Mario’yu kişiselleştirebilirsiniz. Mario tarihinin en devrimsel oyununu iki kişi de oynama şansına sahipsiniz. Biriniz Mario’yu kontrol ederken, biriniz de Joy-Con’un sensörleri sayesinde Mario’nun yeni şapkasını kontrol ederek düşmanları alt edebilirsiniz.

Super Smash Bros Ultimate

Nintendo Switch’in satış rekorları kıran ve en fazla satan Street Fighter 2’den bile daha fazla satan Super Smash Bros Ultimate ile adam pataklamaya hazır mısınız?

Tüm Nintendo karakterlerinin yanı sıra, Sonic, Street Fighter, Pokemon, Pac-Man, Fatal Fury ve Metal Gear Solid’den de karakterli içeren oyun, çoklu oyuncu modu ile aynı ekranda 10’a kadar karakter ile dövüş imkanı sunuyor.

Farklı modlarının yanı sıra hikaye modunu da barındıran oyun son yıllardaki dövüş oyunu açlığınızı fazlasıyla giderecektir.

Animal Crossing: New Horizons

Tüm dünyanın konuştuğu Animal Crossing: New Horizons ile sizlere bu zamana kadar yaşamadığınız farklı bir deneyim bekliyor. Online yapısı ile dikkatleri üzerine çeken Animal Crossing: New Horizons’da adanızı geliştirmek için Tom Nook’un verdiği görevleri tamamlamanın yanı sıra, arkadaşlarınızdan da yardım alabilirsiniz.

Tüm dünyayı Switch başına kitleyen oyunda yapabileceğinizin ucu bucağı yok. Adanızı geliştirip dilediğiniz gibi tasarlayabileceğiniz oyunda, yeni eşyaları ve kıyafetlerin kilidini açmak için vaktin nasıl geçtiğinizi anlamayacaksınız.

Animal Crossing: New Horizons inceleme

Oyunda ayrıca haftalık etkinliklerin olduğunu bu etkinlikte yeni eşyalar ve kıyafetlerin verildiğini belirtelim. Gerçek zamanlı işleyen Animal Crossing: New Horizons’ı eğlenceli zaman geçirmek istiyorsanız mutlaka satın almanızı öneriyoruz.