Animal Crossing: New Horizons Nintendo Switch için çıktı!

Animal Crossing: New Horizons

Nintendo Switch’in merakla beklenen oyunu Animal Crossing: New Horizons çıkışını bugün gerçekleştirdi. İşte oyunun tüm detayları.

Her zaman, her yerde benzersiz bir ada kaçamağı yapma zamanı. Nintendo Switch için çıkan Animal Crossing: New Horizons oyununda oyuncular ıssız bir adaya kaçıyor ve ada hayatlarını keşfetmek, yaratmak ve özelleştirmek için kendi cennetlerini yaratıyorlar.

AC: New Horizons – Your island, your life! fragmanı, çadır kurma, işçilik araçları, özelleştirme, keşfetme ve yeni ve geri dönen hayvan sakinleriyle tanışma gibi çeşitli aktiviteler de dahil olmak üzere adada yeni bir hayatın başlangıcını gösteriyor.

Çıkışından itibaren, oyuna sürekli olarak ücretsiz güncellemeler eklenerek oyuncuların eğlenmeleri için sezonluk içerikler sunulacak. Şu anda kullanıma sunulan ilk güncelleme Nisan ayında eklenecek “Bunny Day”. Yazılım güncellemesi ayrıca Nintendo Switch Online üyeleri için çevrimiçi özellikleri kullanma özelliğini de ekliyor.

İster çevrimiçi oynayın, ister başkalarıyla birlikte oynayın, adada yaşamak paylaşınca daha iyi. New Horizons’da en fazla sekiz kişi bir adada yaşayabilir. Party Play’de bölge sakinleri adayı aynı anda keşfetmeleri için üç kişi daha çağırabilir. Yerel kablosuz veya çevrimiçi oyun aracılığıyla belirli bir adada en fazla sekiz kişi oynayabilir.

Nintendo Switch için yeni Indie oyunlar duyuruldu!

Bir uçuşa geçmeden bile, bireysel kişiliklere sahip büyüleyici hayvan sakinleri, hayatlarını adada yaşıyor. Tom Nook, Timmy ve Tommy gibi dostça yüzler, hizmetlerini ödünç verecek ve mobilyalar ve ev dekorundan evinizi yükseltmeye ve mobilya ve aksesuarlarla süslemeye kadar herhangi bir topluluğun büyümesine mutlulukla yardımcı olacak – hatta bazıları tasarlanabilir ve kişiselleştirilebilir.

Nintendo Switch Online üyeleri artık önceki oyunlar AC: New Leaf ve AC: Happy Home Designer’dan Özel Tasarım QR Kod modelini taramak için Nintendo Switch Online uygulamasının bir parçası olan NookLink’i kullanabilirler.

Çevrimiçi bağlandığında, akıllı telefonu klavye veya sesli sohbet için kullanarak Nintendo Switch Online akıllı telefon uygulamasıyla AC: New Horizons’ı olan arkadaşlarınızla konuşmak da mümkündür.