Black Panther 2 Set Fotoğrafları sızdırıldı

Black Panther 2 Set Fotoğrafları sızdırıldı

İlk filmi ile ciddi bir hayran kitlesine erişen Black Panther filmi ikinci film hazırlıklarına kaldığı yerden devam ediyor. Black Panther rolünde oynayan Chadwick Boseman’ın ölümüyle hayranları üzen serinin ikinci filminden set görüntüleri geldi. İşte detaylar.

Marvel Studios’un Kara Panter filminden gelen set fotoğrafları filme dair bir bakış sundu. Fotoğraflar Cambridge, MA’daki Massachusetts Institute of Technology’de çekildi. Görüntülerde karşımıza çıkan Thorne bir sırt çantasıyla kampüste dolaşırken sportif sivil kıyafetleriyle görüntülendi. Kara Panter devam filmi şu anda çekiliyor. Marvel Studios Başkanı/Marvel Kreatif Direktörü Kevin Feige kısa süre önce “Black Panther: Wakanda Forever’ı çekiyoruz. Riri Williams’ın karakteriyle Black Panther 2’de tanışacaksınız” ifadelerini kullandı. Riri Williams karakteri 2016’da Invincible Iron Man ile çıkış yapmıştı. Karakter, Tony Stark’ın zırhını kullanan ve sonunda Ironheart takma adını alan 15 yaşında bir genç deha olarak karşımıza çıkıyor. Yeni bir karakter olsa da Marvel evreninde önemli bir yere sahip olacak gibi görünüyor.

Black Panther 2 Set Fotoğrafları sızdırıldı

Wakanda Forever’ın ardından Riri, kendi Disney+ serisie sahip olacak. Bu söylentiler  Mayıs 2020’ye kadar uzanıyor. Söylentiler, Aralık ayında Dinsey Yatırımcı Günü sunumu sırasında Marvel Studios tarafından resmi olarak doğrulandı. Ironheart karakteri daha önce Marvel Rising: Heart of Iron ve Marvel’s Spider-Man (Sofia Wyle tarafından seslendirildi) gibi projelerde yer almıştı.

Hazal Nehir ve Dominic Di Tomasso’nun macerasına ortak ol