PUBG oyuncuları için özel mekanik klavyeler üretildi

kla2

Eğer oyunda ciddiyseniz, rakiplerimi tavuk döner yaparım diyorsanız, bu PUBG klavyesiyle işlerinizi kolaylaştırabilirsiniz.

PUBG Corporation tarafından geliştirilen PlayerUnknown’s Battlegrounds, şu an PC’de en çok oynanan oyun unvanının sahibi ve aktif oyuncu sayısı her geçen gün artıyor. PC’nin ardından Xbox platformuna da çıkışını gerçekleştiren yapım, önümüzdeki günlerde Sony’nin PlayStation 4 platformuna da adım atabilir.

Tabii oyunun popülaritesinden faydalanmak isteyen birçok şirket var. Kimileri resmi anlaşmalarla ürünler sunarken, kimileri de resmi olmayan ürünlerle oyuncuların kalplerini çalmaya çalışıyor. Tıpkı Çinli klavye üreticisi Varmilo gibi.

Varmilo, üzerinde oyundaki silah ve ekipmanların görsellerinin yer aldığı; sarı, siyah ve beyaz renklerin kullanıldığı yeni oyuncu klavyelerini satışa sundu. Bu klavyelerle oyun aktivitelerinizi daha kolay gerçekleştirebilirsiniz. Klavyelerin fiyatları ise 131 ve 169 dolar arasında değişiyor. Tabii her birinin farklı özellikleri var. Satış sayfası için buraya bakabilirsiniz.

PUBG oyuncuları için özel mekanik klavyeler üretildi

Tomb Raider filminin yeni fragmanı yayınlandı