Sony’den 4K OLED ekranlı Xperia telefon geliyor!

sony 4

Sony’nin üst düzey yöneticisi, teknoloji severlerin hayal kırıklığına uğramayacağını bildiriyor. Galiba yeni tasarım dilinin yanında iddialı teknik özellikler de olacak.

Bildiğiniz gibi Sony, daha önce dünyanın ilk 4K ekranlı akıllı telefonu Xperia Z5 Premium’u satışa sunmuştu. Şimdi de 4K ailesine yeni ve bu kez çok daha iddialı bir üye geliyor diyebiliriz.

Daha önce gelen söylenti bilgiler ve verilen iş ilanları, Japon teknoloji devinin akıllı telefonları için 4K OLED paneller üzerine çalıştığı yönündeydi. Şimdi de firmanın Avrupa’daki operasyonlarından sorumlu üst düzey yöneticisi Hitoshi Osawa’dan heyecan verici bir açıklama geldi:

Sony'den 4K OLED ekranlı Xperia telefon geliyor!

“Tek söyleyebileceğim, OLED panellere yatırım yaptığımız. Yakın zamanda, akıllı telefonlarda şimdiye kadar görmediğiniz 4K OLED unsurunu göreceksiniz. Bir sonraki adımımız 4K OLED ve hayal kırıklığına uğramayacaksınız.”

Bakalım Mobile World Congress 2018’de SonyMobile’dan 4K tarafına yönelik bir açıklama gelecek mi…

Bu arada, söylentilerdeki 4K OLED ekranlı telefon modelinin isminin Xperia XZ Pro olduğunu, 5.7 inç ekran değerine sahip olacağını, Snapdragon 845 ile çalışacağını, 6GB RAM ve 128GB dahili depolama bulunduracağını ekleyelim.

Açıkçası, heyecanlanmadık desek yalan olur.

PUBG oyuncuları için özel mekanik klavyeler üretildi