PS VR2 fiyatı belli oldu! PlayStation 5’ten bile pahalı!

Sony PS VR için ücretsiz oyun dağıtıyor

Sony’nin bir süredir üzerinde çalıştığı yeni nesil sanal gerçeklik gözlüğü PS VR2 için fiyat etiketi belli oldu. İşte detaylar.

PS VR2 fiyatı belli oldu! PlayStation 5’ten bile pahalı! Konsol sektörünün önde gelen isimlerinden biri olan Sony bir süredir yeni nesil sanal gerçeklik gözlüğü üzerinde çalışıyordu. Hatırlanacağı üzere Sony, PS4’ün çıkışından bir süre sonra ilk VR cihazı olan PS VR’ı satışa sunmuştu. PS5’le de uyumlu çalışan PS VR, gerek donanımsal, gerekse de yazılımsal açıdan kullanıcıları çok fazla tatmin etmemişti. Özellikle ortadaki kablo kalabalığı oyun severleri bu cihazı kullanmaktan soğutmuştu.

Sony, PS VR2 için tarih verdi!

Sony, yeni nesil VR cihazında oyun severlerin tüm söylemlerine öncelik verdi ve tamamen oyuncu dostu bir VR cihazı geliştirdi.

Bir süre önce resmi olarak duyurulan PS VR2’nin çıkış tarihi ve fiyatı da sonunda netleşti. Hatta PS VR2 ile eş zamanlı olarak çıkması beklenen yapımlar da netlik kazandı.

Sony, PS VR2 için tarih verdi!

PS VR2 fiyatı belli oldu! PlayStation 5’ten bile pahalı!

Cihazının fiyatından önce çıkışında satışta olacak yapımlara göz atalım.

– After the Fall
– Cities VR – Enhanced Edition
– The Dark Pictures: Switchback VR
– Crossfire: Sierra Squad
– The Light Brigade
– Cosmonious High
– Hello Neighbor: Search and Rescue
– Jurassic World Aftermath Collection
– Pistol Whip VR
– Zenith: The Last City
– Tentacular

psvr2 2

Sony yeni VR gözlüğü için 549 dolarlık bir etiket belirledi. Bu şu anlama geliyor. Sanal gerçeklik gözlüğü, PlayStation 5’in kendisinden daha pahalı. Yorum sizin.

Mining yapan ekran kartı testi nasıl yapılır?