God of War ne kadar sattı? İşte bu sorunun yanıtı!

God of War TV dizisi uyarlaması geliyor!

Yeni God of War oyununun çıkmasına artık sayılı günler kaldı. Peki serinin 2018’de yayınlanan son oyunu şimdiye kadar ne kadar sattı? İşte bu sorunun yanıtı.

God of War ne kadar sattı? İşte bu sorunun yanıtı! Santa Monica tarafından geliştirilen God of War Ragnarok önümüzdeki günlerde PS4 ve PS5 için raflardaki yerini almış olacak. İsmi PlayStation ile özdeşleşmiş olan God of War serisinin yeni oyunu Ragnarok, 2018 yılında raflardaki yerini alan God of War’ın devamı olacak. Hatırlanacağı üzere 2018’de çıkan oyunda Kratos’a oğlu Atreus da eşlik ediyordu.

God of War Ragnaror 9 Kasım'da PS5 ve PS4'e geliyor

Her ne kadar God of War serisi Yunan mitolojisiyle özdeşleşmiş olsa da oyun artık İskandinav mitolojisi üzerine şekilleniyor. Zaten bunu 2018 yılında çıkan yapımda görmüştük. Hatta oyunun sonunda oğlumuz Atreus’un yarı tanrı, yarı dev olduğunu öğrenmiştik.

God of War Ragnarok

God of War ne kadar sattı? İşte bu sorunun yanıtı!

Hem sonu, hem de olayların gelişimi itibariyle oldukça sürpriz bir yapım olan God of War, şimdi Ragnarok ile yeni bir efsanenin startını veriyor. Muhtemelen GoW Ragnarok da en az 2018 yılında çıkan God of War kadar başarılı olacaktır.

yeni God of war

Burada asıl sorulması gereken 2018 yılında yayınlanan God of War’ın başarısı. Ortaya çıkan son rakamlara göre God of War çıktığı günden bu yana 23 milyondan fazla kopya satmayı başarmış. Elbette bu sayıya oyunun PC versiyonunun da dahil olduğunu hatırlatmamız gerekiyor.

Facebook hissedarları Mark Zuckerberg’i kovmak istiyor