PS Plus’a Zam!

2641439 8346957524 plays

Sony’den gelen açıklamaya göre PS Plus hizmetinin ücreti %50 zamlandı. 

Dört bir yanımızı zamlar sarmışken bir zam haberi de Playstation’dan geldi. Konsol oyuncusu olmanın başlı başına maddi bir külfet olduğu şu günlerde PS Plus ve Xbox Live gibi  platformlar oyuncuları azda olsa rahatlatıyordu. Konsol platformunda iyi bir oyun oynamak istiyorsanız cebinizden çıkacak para en az 200 TL civarında. PS Plus’a yıllık üye olmak için ödeyeceğiniz ücret ise iyi bir oyun alacağınız paraın sadece yarısıydı! Ancak Sony’den gelen son habere göre PS Plus yıllık üyelik fiyatı azıcık artacakmış.

 

psplus

 

Azıcık bir zam deyince hemen sevinmeyin. Sony’nin azıcık anlayışı neredeyse %50’lik bir zama denk geliyor. PS Plus’a yıllık üye olmak için şuan ödemeniz gereken ücret 99 TL iken, 01/10/2014 tarihinden sonra PS Plus üyesi olmak için ödeyeceğiniz ücret ise 149 TL olarak karşımıza çıkıyor.

Sony’de çalışan birileri PS Plus’a olan ilgiyi ve bu hizmetin %50 zamlansa da oyuncular tarafından satın alınmaya devam edeceğini fark etmiş olacak ki Sony böyle cesur bir karar alabilmiş. Bu noktada PS Plus’ın %50 zamlanmış haliyle bile oldukça avantajlı bir hizmet olduğunu da söylemekte yarar var.

Şarjsız Kalma Derdine Son: Sony CP-V10