PS Plus Nisan oyunları yarın çıkıyor!

Days Gone PS5

Sony Nisan ayında ücretsiz olarak dağıtacağı PS Plus oyunları için geri sayıma geçti. Days Gone’ın da aralarında bulunduğu 3 oyun 6 Nisan’da PS Plus aboneleri için ücretsiz olacak.

PS4 ve PS5 sahipleri için PS Plus’ın ayrı bir önemi var. Bilindiği üzere PlayStation’da online bir oyun oynamak istiyorsanız, oyunun orijinaline sahip olsanız dahi ayrı bir ücret ödeyip PS Plus üyeliği yaptırmak zorundasınız.

Neyse ki Sony’nin her ay ücretsiz olarak dağıttığı yapımlar bu durumun saçmalığını bir nebze olsun hafifletiyor. Peki Nisan ayında dağıtılacak olan ücretsiz yapımlar hangileri?

6 Nisan itibariyle PS Plus aboneleri Oddworld: Soulstorm (Oddworld Inhabitants) – PS5, Days Gone (Sony Interactive Entertainment) – PS4, Zombie Army 4: Dead War (Rebellion Developments) – PS4 oyunlarına ücretsiz olarak sahip olabilecekler.

PS Plus Nisan oyunları yarın çıkıyor!

PS4 için çıkan Zombie Army 4: Dedad War ve Days Gone geriye uyumluluk sayesinde PS5’te de oynanabilecek. PS5 için yayınlanan Soulstrom ise yalnızca bu konsolda oynanabilir durumda.

Dip not olarak hatırlatalım. Days Gone’da Türkçe alt yazı desteği de bulunuyor. Zombi temalı açık dünya oyunu olan Days Gone genel anlamda bir baş yapıt olmasa da olumlu eleştiriler almayı başarmıştı. Eğer bu oyunu şimdiye kadar deneyimleme fırsatınız olmadıysa mutlaka kütüphanenize eklemenizi tavsiye ederiz.

Hali hazırda Sony’nin PS Vita ve PS3 için açık bulunan PS Store mağazalarını kapatacağını da bir kez daha sizlere anımsatalım.

660 bin dolarlık Süper Mario oyunu!