Lego Star Wars oyunu tekrar ertelendi

Lego Star Wars oyunu tekrar ertelendi

Lego Star Wars: The Skywalker Saga’nın geçen Ağustos ayındaki heyecan verici fragmanının ardından bugün kötü haber geldi. Söz konusu oyun tekrar ertelendi.

Geliştirici TT Games Cuma günü tweet atarak, oyunun orijinal 2020 lansmanından geciktiğini belirtti. Şirket, “planlanan İlkbahar çıkış tarihini yapamayacağız” şeklinde bir tweet attı. Atılan tweette şirket Lego Star Wars için “şimdiye kadarki en büyük ve en iyi LEGO oyunu” olacağını vaat ediyor. İlk Lego Star Wars’tan bu yana on altı yıl geçti. Star Wars hayranlarının böyle bir heyecana kavuşma şansı varsa kesinlikle daha fazla beklemelerine değecektir. Tamamen hazır olmadan önce çok fazla oyunun çıkarıldığına şahit olduk. Bu nedenle geliştiriciler vakte ihtiyaçları olduğunu söylüyorsa gerekli vakti vermek gerek. Bekleyiş yeni PS5 ve Xbox Series X / S alıcılarının kısa vadede yeni konsollarından yararlanmaları için daha az oyun anlamına gelebilir. Lego oyunu ertelenirken, Nintendo Switch, PS4, Xbox One ve PC’ye geliyor.

Lego Star Wars oyunu tekrar ertelendi

Verge’e göre, TT Games her şeyi kapsayan Lego Star Wars: The Skywalker Saga’yı belirsiz bir süre geciktirecek. Başlangıçta oyunun 2020’de gönderilmesi gerekiyordu. Ancak şimdi 2021 baharına geri çekildi. Oyun ilk olarak 2019’da açıklanmıştı. Geliştiriciler, “daha fazla zamana” ihtiyaç duymanın yanı sıra gecikmeye neyin yol açtığını açıklamadılar. TT Games, lansman ayrıntılarının “mümkün olan en kısa sürede” geleceğini de sözlerine ekledi. Oyunun tanıtım videosunu buradan izleyebilirsiniz.

Snapchat gizlilik konusunda suçüstü yakalandı: Tehlikeli sularda yüzüyor