PS Plus Kasım oyunları belli oldu

Playstation Plus Mayıs ücretsiz oyunları

Sony Kasım ayında PS Plus abonelerine ücretsiz olarak dağıtacağı oyunları açıkladı. İşte PlayStation Plus Kasım oyunları ve diğer detaylar.

Bilindiği üzere konsollar üzerinden online oyun oynayabilmek için belli bir abonelik ücreti ödemeniz gerekiyor. Örneğin PlayStation 4 üzerinden, oyunların online modlarına katılabilmek için PS Plus aboneliğine ihtiyacınız var.

İlk bakışta 400 – 500TL verdiğiniz bir oyunun online modunu oynayabilmek için aylık ekstra ücret ödemek size biraz saçma gelebilir. Neyse ki gerek Sony, gerek Microsoft, gerekse de Nintendo, her ay ücretli abonelerine bedava oyunlar dağıtarak bu saçma sistemi kabul edilebilir kılıyorlar.

PS Plus sistemine abone olanlar, her ay 2 oyunu ücretsiz olarak kütüphanelerine ekleyebiliyorlar. Abonelik sonlandığında ise oyunlara erişim hakkı ortadan kalkıyor.

Sony, Kasım ayında PS Plus sahiplerinin ücretsiz olarak sahip olacakları oyunları açıkladı. Nioh ve Outlast 2.

ps plus kasım oyunları

PlayStation Plus oyunları arasında yer alan Outlast 2, Türkiye PS Store’da yer almıyor. Dolayısıyla bu oyun yerine farklı bir yapımın verilmesi büyük bir ihtimal. Yine de bekleyip göreceğiz.

Android telefonlar Xbox One’a dönüşüyor!