Redmi 5 ve Redmi 5 Plus’ın Çıkış Tarihi Belli Oldu

xiaomi mi note

Xiaomi, bir süredir beklenen Redmi 5 ikilisinin tanıtım gününü resmen duyurdu. İşte Redmi 5 ve Redmi 5 Plus hakkında son detaylar!

Fiyatlar Oldukça Makul Olacak

Neredeyse her şeyiyle ortaya çıkan, Xiaomi’nin yeni ikilisi için tanıtım tarihi belli oldu. Şirket resmi Weibo sayfasında üzerinde paylaştığı afişle birlikte cihazların 7 Aralık‘ta tanıtılacağını duyurdu. Giriş seviyesi özelliklerle donatılan telefonların fiyatı da oldukça çarpıcı. Ayrıca lansman pop grubu SNH48’le birlikte gerçekleştirilecek.

redmi invite

İlk beklentilere göre Redmi 5; 5.7 inç HD+ ekran, Snapdragon 625 işlemci, 4 GB RAM, 64 GB dahili depolama, 12 MP arka, 5 MP ön kamera, 3300 mAh pil, Android Nougat yer alacak. Tasarımsal açıdan çerçeveyi daraltarak modaya uyum sağlayan Redmi 5 ailesi, arka tarafta bulunan parmak izi okuyucusuyla kullanım kolaylığı sunmaya hazırlanıyor. Telefonun en üzücü noktalarından birisi ise Type-C yerine hala microUSB kullanması.

10 Aralık’ta raflarda hazır olması beklenen Redmi ailesinden Redmi 5’in 150 dolardan satışa çıkacağı düşünülüyor. Redmi 5 Plus için maalesef bir bilgi yer almıyor.

Samsung’un Teknolojisiyle Telefonlar 15 Dakikada Tam Şarj Olacak!