Proline Bilişim Akademisi Başlıyor

proline bilisim akademisi

Üniversiteden yeni mezun olanların yanı sıra yüksek lisans ya da doktora öğrencilerine yönelik eğitim ve işe alım projesi olan Proline Bilişim Akademisi için başvurular başladı.

Türk teknoloji şirketi Proline üniversite-sanayi işbirliğine yönelik anlamlı bir projeye daha imza atıyor. 4 Ağustos 2014 tarihinde “Proline Bilişim Akademisi” adı altında eğitim ve işe alım programına başlayacak olan şirket, Türkiye’de teknoloji alanında kariyer yapmayı hedefleyen yeni mezunların yanı sıra yüksek lisans ve doktora öğrencilerine de eğitim ve istihdam fırsatı sunacak. 

proline_bilisim_akademisi

6 haftalık eğitim sonunda Proline’da çalışma imkânı

2 haftası teorik eğitim, 4 haftası da saha uygulaması şeklinde olmak üzere toplamda 6 hafta sürecek program kapsamında adaylar Proline’ın İstanbul’daki Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı onaylı Ar-Ge Merkezi’nde kariyer koçları tarafından bilişim sektörüne hazırlanacak. Programın sonunda yapılacak değerlendirmelerin ardından başarılı olan adaylara Proline’da çalışma imkânı sunulacak.

Bilişimin büyüyen alanları

Stratejik Ar-Ge yapılanmasını “Akıllı Devlet”, “Akıllı Şehir” ve “Güvenli Şehir” konseptleri ile paralel olarak yürüten Proline, sistem entegrasyonu, e-kimlik ve biyometrik çözümler, kent güvenlik yönetim sistemleri, coğrafi bilgi sistemleri, büyük veri ve sosyal medya analizlerine yönelik ürün ve çözümlerini Türkiye ve yurtdışındaki müşterilerine sunuyor.

Başvurular prolineakademi.com üzerinden yapılıyor

Programa başvurular 15 Mayıs – 6 Haziran 2014 tarihleri arasında toplanacak. 16 Haziran – 27 Haziran 2014 tarihleri arasında teknik ve yetkinlik mülakatları gerçekleştirilecek. Sonuçlar ise 7 Temmuz 2014 tarihinde açıklanacak. Proline Bilişim Akademisi ise kabul edilen adayların katılımıyla birlikte 4 Ağustos 2014 tarihinde başlayacak ve 6 hafta sürecek.

LG G Watch Kendi Başına Arama Yapabilecek