iPhone 6 Hakkında Yeni Detaylar Gün Yüzüne Çıktı

iPhone 6 Hakkında Yeni Detaylar Gün Yüzüne Çıktı

iPhone 6’da kullanıcılara iki farklı versiyon sunmaya hazırlanan Apple’ın, büyük versiyonda daha yüksek donanımsal özellikler sunacağı söyleniyor.

Şu sıralar yeni amiral gemisi akıllı telefonu iPhone 6 üzerinde çalışmakta olan Amerikalı teknoloji devi Apple‘ın, telefonun iki farklı versiyonunu piyasaya sürmeye hazırlandığı bir süredir biliniyor. iPhone 6 hakkında şu ana kadar resmi bir açıklama yapılmamış olsa da, internete sızan bilgilerden bu iki versiyonun birinin 4.7 inç, diğerinin ise 5.5 inç olacağı biliniyor. Ancak son dönemde ortaya çıkan haberlere bakılacak olursa, bu iki versiyonu birbirinden ayıran sadece büyüklükleri olmayacak gibi görünüyor.

iPhone_6

Geçtiğimiz günlerde internete sızan bilgilerde Apple‘ın 5.5 inçlik iPhone 6‘da daha iyi bir kamera sunacağının ortaya çıkmasının ardından, şimdi de telefonun büyük versiyonunda daha yüksek dahili hafıza kapasitesinin yer alacağı söyleniyor. Yeni iPhone’un üretiminde yer alan Çinli firmalardan gelen bilgilere göre, iPhone 6’nın 5.5 inçlik büyük versiyonunu 4.7 inçlik versiyona göre üstün bir telefon olarak ayırmak isteyen Apple, 5.5 inç versiyonda kullanıcılarına 128 GB dahili hafıza sunmaya hazırlanıyor.

Google Glass Yeni Versiyonlarda RAM’i Arttırıyor