Predator’den yeni fragman ve afiş

pre2

20th Century Fox, kült film serisi Predator’ün yaklaşmakta olan yeni üyesine dair yeni bir fragmanı daha sinema severlerin beğenisine sundu. Görünüşe göre “Av”, bu kez evrim geçiriyor ve hiç olmadığı kadar tehlikeli bir hale bürünüyor.

Orijinal Predator filminde de izlediğimiz ve Iron Man 3’ün de yönetmenliğini üstlenen Shane Black tarafından yönetilen bu yeni filmde, Predatör’ler, ufak bir çocuğun macerası ve eli silahlı tonlarca adamın karıştığı aksiyon yüklü sahneler ekranlara taşınacak. Black, bu filmde Predator2 ve 2010 yılında çıkan Predatörs filminin arasındaki dönemi ekranlara taşıyacak.

İşte karşınızda Predator ‘ün yeni fragmanı ve yeni afişi

Yeni filmde Yvonne Strahovski, Olivia Munn ve Jacob Tremblay gibi oyuncular rol alıyor. Hayranların “Acaba ufak bir rolde Arnold Schwarzenegger’ı da görür müyüz?” beklentisi bu filmde de boşa çıkmışa benziyor. Tabii son anda bir sürprizle karşılaşmazsak.

Şimdiye kadar hazırlanan en gelişmiş ve en kanlıPredator filmi olması beklenen yapım, 14 Eylül itibarıyla vizyonda yerini alacak. Eğer iyi bir ilgi görürse, başka filmlerin de hazırlanılması gündemde. Tabii şunu da şimdiden belirtelim ki yeni figürler ve oyuncaklar için çalışmalar çoktan başladı.

Predator'den yeni fragman ve afiş

TP-Link RE305 AC1200 Wi-Fi menzil genişletici inceleme