Polise ateş eden kadın öldürüldü! İşte o video!

polise ates eden kadin

Amerika’da eşine az rastlanan bir olay daha yaşandı. Polise ateş eden kadın vurularak öldürüldü. Tüm bu anlar polis kamerasına da yansıdı.

Gün geçmiyor ki Amerika’da ilginç bir olay daha yaşanmasın. Bilindiği üzere ABD’de sıklıkla polislerin siyahi vatandaşlara yaptığı şiddet olayları gündem oluyor.

Son olarak polis, siyahi bir vatandaşın boğazına diziyle baskı yaparak öldürmüş ve ülke genelinde büyük olaylar patlak vermişti. Bu sefer de polis siyahi bir vatandaşı ateş ederek öldürdü.

İlk bakışta burada polis suçlu gibi durabilir. Fakat işin aslı biraz daha farklı. Çünkü bu sefer ilk silah çeken polis değil, siyahi vatandaş oldu. Dilerseniz konu ile ilgili videoya aşağıdan göz atabilirsiniz. Bu arada dip not olarak hatırlatalım. Görüntüler +18 olduğu için küçük yaştaki izleyicilerin uzak durması rica olunur.

Polise ateş eden kadın öldürüldü! İşte o video!

Videodaki kadın uyuşturucu satıcısı olduğu iddiasıyla sorgulanmak isteniyor. Kendisi yaptığı birkaç telefon görüşmesinden sonra kaçmak için aracına biniyor. Bu esnada polis şok tabancasıyla ateş ediyor fakat kadına birşey olmuyor.

Bunun üzerine kadın silahını çıkarıp polise ateş etmek üzereyken, polis de ona ateş ediyor. Kadın ağır yaralı bir halde aracını çalıştırıp olay yerinden kaçmaya çalışıyor. Fakat az ileride kan kaybından bayılıyor. Hastaneye kaldırılan kadın tüm müdahalelere rağmen kurtarılamıyor.

UEFA şikeden ceza alan takımlar listesinde 4 Türk takımı yer aldı