Polestar’ın Super Bowl’da popüler olan Musk reklamı

Polestar

İsveç merkezli elektrikli araç üreticisi Polestar, Super Bowl 2022 etkinliğinde elektrikli sedanı Polestar 2’yi tanıttı.

Polestar’ın Super Bowl’da popüler olan Musk reklamı! Pazartesi günkü yeni verilere göre, Leonardo DiCaprio destekli Polestar’ın rakipleri Tesla ve Volkswagen’i hedef alan reklamı, Super Bowl 2022 sırasında en popüler reklamlar listesinin başında yer aldı.

Tüketici arama verileri firması EDO’ya göre, elektrikli otomobil üreticisinin 30 saniyelik reklamı, oyun sırasında yayınlanan diğer reklamlardan yaklaşık 23 kat daha iyi performans gösterdi ve “destansı seslendirme yok”, “boş vaat yok” ve ” Mars’ı fethetmek yok ‘’ ‘’Dieselgate’i fethetme yok’’ ifadeleri kullanıldı.

EDO, etkinlik sırasında ve sonrasında internette en çok aranan 20 Super Bowl reklamından beşinin elektrikli araçlar odaklı olduğunu ve Polestar, Kia, Nissan, Chevrolet ve BMW tarafından yapıldığını belirterek, pille çalışan araçların artan popülaritesini vurguladı.

Polestar 1

Polestar’ın Super Bowl’da popüler olan Musk reklamı

Veri firmasına göre, elektrikli araçlarla ilgili TV reklamlarının sayısı son yıllarda dört katına çıkarak 2019’da 8.100’den 2021’de 33.000’e yükseldi ve bu yıl bir başka önemli artışa hazırlanıyor.

Çinli Geely ve Volvo Cars’a ait olan Polestar, 2022’nin ilk yarısında özel amaçlı satın alma şirketi (SPAC) Gores Guggenheim ile ters birleşme yoluyla halka açılma sürecinde.

Tesla patronu Elon Musk, Twitter’da yaklaşık 74 milyon takipçisinden birinin Polestar reklamını göstermesine gülme emojisi ile yanıt verdi.

Tesla, Musk’ın bu parayı ürün geliştirme için kullanmayı tercih ettiğini söyleyerek, pazarlamaya harcama yapmaktan kaçındı.

Snapchat, Hikayelerde gösterilen reklamları test ediyor