Pokemon Go iPhone 6 desteğini kaybetti!

Pokemon Go iPhone 6

Milyonları kasıp kavuran Pokemon Go iPhone 6 desteğini kaybetti. Artık bu cihazlarda Pokemon Go’yu oynamak mümkün olmayacak.

2016 yılında Niantic ile hayatımıza giren Pokemon Go, yaklaşık 4 yıldır milyonları kasıp kavurmaya devam ediyor. Hala popüler oyunlar arasında yer alan oyun bugün birçok oyuncuyu üzen açıklaması ile gündeme geldi. Pokemon Go iPhone 6 ve iPhone 5s desteğini bugünden itibaren kaybetti.

Niantic’in yaptığı açıklamaya göre ayrıca Android 5, iOS 10 ve iOS 11 desteği de bugün itibariyle sonlanmış durumda. Pokemon Go’yu oynamak isteyen oyuncular ya işletim sistemlerini güncellemeli ya da yeni bir iPhone satın almak zorunda kalacak.

PlayStation 5 çıkış tarihi belli oldu

Koronavirüs pandemisinin patlamasından sonra evden dışarı çıkmadan da oynama imkanı sunan oyun daha uzun yıllar isminden söz ettirecek gibi görünüyor. Çıkışının üzerinden 4 yıl geçmesine rağmen hala Türkiye App Store ve Google Play Store‘a gelmeyen oyun, APK. olarak Android telefonlara yüklenebiliyor. iPhone sahipleri ise Amerika mağazasında hesap açarak oyunu indirebiliyor.

AR tabanlı oyunların popüler olmasında büyük rol oynayan Pokemon Go’ya önümüzdeki aylarda yeni nesil Pokemon’ların da geleceği söyleniyor. Peki, siz hala bu oyunu eskisi gibi oynuyor musunuz?