iPhone X fırtınası Pokemon GO’yu da es geçmedi

pokemon go 1

Eğer iOS 8’li bir iPhone cihazınız var ve Pokemon GO oynamaya devam etmeyi düşünüyorsanız, sizin için de kötü bir haberimiz var.

Niantic tarafından hazırlanan Pokemon GO, özellikle çıktığı ilk dönemde tüm dünyada büyük yankı uyandırmıştı. Ülkemizde resmi olarak yayınlanmasa da APK’lar ve çeşitli dosyalar aracılığıyla Pokemon GO’yu oynayanlar oldukça fazla idi. Öyle ki kısa sürede ana haber bültenlerinde bile yıllar sonra Pokemon konuşulduğuna tanıklık etmiştik. Tabii zaman geçtikçe oyunun popülaritesi de ilk zamanlara kıyasla ciddi derecede düştü. Yine de hala milyonlarca takipçisi var.

iPhone X fırtınası Pokemon GO'yu da es geçmedi

İşte Niantic, bu takipçiler için yeni Pokemon güncellemelerini indirilmeye sundu. Yeni güncellemeler sonucunda oyun Android’te 0.83.1, iOS’ta da 1.53.2 sürümüne yükseltiliyor. Yapılan resmi açıklamada, bu güncellemelerle birlikte oyundaki birçok irili ufaklı hatanın ortadan kaldırıldığı ve uygulamanın çalışma performansında önemli ölçüde artışların gerçekleştirildiği bildiriliyor.

iOS tarafındaki en önemli güncelleme detayları ise, iPhone X ve cihazın ekran çözünürlüğüne tam destek veriliyor olması. Üzücü haber ise, bu güncellemeyle birlikte iOS 8 işletim sistemli Apple cihazlarına artık destek verilmeyecek.

Twitter, çok işinize yarayacak Bookmarks özelliğini test ediyor