Google Duo web sürümü ile karşımızda

Google Duo 1

Google’ın Apple’ın FaceTime’ına rakip olan görüntülü ve sesli konuşma uygulaması Google Duo web sürümü ile karşımıza çıktı. Artık Google Duo web sürümü ile internet tarayıcısı üzerinden de kullanılabiliyor.

Google, geçtiğimiz yıllarda Apple’ın FaceTime özelliğine rakip olmak için Google Duo uygulamasını kullanıma sunmuştu. Hem iOS hem de Android‘de yer alan Google Duo, sunduğu kaliteli aktarım ile büyük beğeni toplamıştı. Google Duo‘nun tek eksiği masaüstü sürümünün olmaması olarak gösteriliyordu. Google, bugün sürpriz bir şekilde Google Duo’nun web sürümünü kullanıma sundu.

Google Duo web nasıl kullanılır?

Google Duo’nun web sürümünü kullanabilmek için herhangi bir internet tarayıcınızda Google hesabınızın açık olması gerekiyor. Google hesabınız ile giriş yaptıktan sonra buradan Google Duo’nun web sürümüne ulaşabilirsiniz. İster görüntülü isterseniz de sesli olarak arama gerçekleştirebileceğinizi belirtelim.

Android One telefon satışları ne durumda?

Duo’nun web sürümünü kullanabilmek için önce tarayıcınızın güncel sürüme sahip olduğundan emin olun. Daha sonra ise tarayıcınızdan Google Duo’nun kamera ve mikrofon erişimine izin vermeniz gerekiyor.

Google Duo web