Samsung Galaxy Watch 4, Wear OS ile çalışacak

Samsung Galaxy Watch 4, Wear OS ile çalışacak

Kaynaklara göre yaklaşan Samsung Galaxy Watch 4, önceki modellerin yoğun şekilde yenilenmiş bir versiyonu olacak ve yeni bir işletim sistemi üzerinde çalışacak. Bu yıl Galaxy Watch serisinin revizyonunun yapılacağına dair öneriler ve ipuçları var.

Pro-Samsung teknoloji blogu Sammobile, Koreli teknoloji devinin yaklaşan Galaxy Watch 4 modelleri için Android Wear OS kullanmak için Tizen OS’yi bırakacağını iddia ettiği “özel” bir rapor yayınladı. Şimdi ise bu söylenti doğrulandı. Buna göre, 2021 serisi için Samsung’un saatleri Wear OS ile çalışacak.

Samsung Galaxy Watch 4, Wear OS ile çalışacak

Wear OS ve One UI’nin dahil edilmesi, Samsung giyilebilir cihazının klasik görünümü ile ek işlevlerin bir karışımını oluşturacak. Yeni Apple Watch’lar gibi, yaklaşan Galaxy Watch 4, bir telsizin işlevselliğine benzer şekilde kişilerine kısa sesli mesajlar göndermesine izin veren bir özelliğe sahip olacak. Bildirildiğine göre bu yıl piyasaya sürülmek üzere üç yeni model sıralandı. Bunların kod adı ise Wise, Fresh ve Lucky. Modellerden biri geleneksel bir saate benzer klasik bir görünüme sahip olurken, diğer iki model Samsung’un yenilikçi ve çekici tasarımlarını sportif bir görünümle öne çıkaracak. Üç Galaxy Watch 4 modelinin fiyat aralığı ve beklenen açıklanma tarihine gelince, henüz bir detay verilmedi. Samsung, katlanabilir akıllı telefonunun lansmanı için şimdiden Temmuz ayında bir etkinliğe sahip ve Galaxy Watch 4 de bu etkinlik sırasında tanıtılabilir.

Samsung Galaxy A22, bugüne kadarki en uygun fiyatlı 5G telefonu olabilir