Xiaomi Poco M3 fiyatı düştü

POCO M3

Xiaomi’nin bir süre önce tanıttığı yeni Poco modelinin fiyatı düştü. İşte Xiaomi Poco M3 ile ilgili detaylar.

Xiaomi bir süre önce orta segmente hitap eden yeni Poco modelini tanıtmıştı. Poco’nun yeni cihazı gücünü Qualcomm tarafından geliştirilen Snapdragon 662 yonga setinden alıyor. Sistemini 4GB RAM ile destekleyen telefonda 64GB dahili depolama alanı bulunuyor. Elbette dileyen müşteriler için 128GB’lık ikinci bir opsiyon da mevcut.

1080 x 2340 piksel çözünürlüğünde 6.53 inçlik IPS LCD ekranla gelen telefonun ekran gövde oranı ise yüzde 83.4.

Damla çentik tasarımının tercih edildiği modelde 6000 mAh’lık devasa bir pil bulunuyor. Ayrıca bu pilde 18W hızlı şarj desteği de mevcut. Xiaomi bu modelde kablo ile ters şarj özelliğine de yer vermiş. Yani dilerseniz telefonunuzla diğer telefonları kablo bağlantısı ile şarj edebiliyorsunuz.

poco m3 pro

Xiaomi Poco M3 fiyatı ucuzladı

Yeni Poco modelinin en can alıcı özelliği ise uygun bir fiyat etiketine sahip olmasıydı. Hali hazırda 149 dolardan satışa çıkan telefonun fiyatı ilk günden 20 dolar ucuzlayarak 129 dolara düştü.

Eğer Poco M3 bu fiyatla Türkiye’ye gelirse 1000 TL civarında bir fiyata sahip olacaktır. Elbette bunun üzerine bir de vergileri eklememiz gerekecek. Vergiler eklendiğinde de fiyatın ne olacağını kestirmek çok da kolay değil.

Fakat söz konusu Xiaomi olduğunda uygun bir etiket beklemek mümkün oluyor. Bu arada Poco M3 önümüzdeki süreçte ülkemizde de satışa çıkacak.

Xiaomi Mi 10T Pro incelemesi