Poco C75’in Yeni Görselleri Sızdırıldı

Poco C75 4

Poco’nun çok yakında piyasaya süreceği bütçe dostu yeni telefonu Poco C75’in tasarımını ve renk seçeneklerini gözler önüne seren yeni görselleri sızdırıldı.

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden Xiaomi’nin alt markalarından olan Poco, akıllı telefonlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Bu yıl hem F hem de M serisine yeni modeller ekleyen Poco, şimdi de C serisinden yeni bir telefon çıkarmaya hazırlanıyor. Birkaç aydır duyumlarını aldığımız Poco C75, kısa süre içerisinde piyasaya sürülecek.

Poco C75’in lansman tarihinin yaklaşmasıyla birlikte, telefona dair sızıntılar da sıklaşmaya başladı. Son olarak da telefonun hem ön hem de arka yüzünü net bir şekilde gözler önüne seren yeni görselleri sızdırıldı. Ayrıca bu görsellerde telefonun üç farklı renk seçeneğini de görme şansı yakalıyoruz. Telefonun siyah, altın ve yeşil olmak üzere üç farklı renk seçeneği olacak.

Poco C75

Daha önce gelen bilgilere göre Poco C75, MediaTek’in Helio G85 yonga setinden güç alacak. Telefonun en üst versiyonunda bu yonga setine 8 GB LPDDR4X RAM ile 256 GB dahili depolama alanı eşlik edecek. Telefonda 5160 mAh’lık bir batarya bulunacak. Bu bataryanın şarj hızı ise 18W olacak.

Poco C serisinin yeni üyesi, 6.88 inçlik LCD bir ekrana sahip. HD+ çözünürlüğündeki bu ekranın yenilenme hızı 120 Hz. Ekranın üzerinde 13 megapiksellik selfie kamerası yer alıyor. Arka tarafa geldiğimizde ise bizi çift kamera karşılıyor ama 0.08 megapiksellik ikinci kamera daha çok dekoratif. Telefonun ana lensi ise 50 megapiksel.

Poco C75 2

 

Poco C75 3

Amazon Prime Gaming Ekim Ayında 28 Oyunu Ücretsiz Veriyor